06.03.20

Završen treći ciklus edukativnih coaching radionica u sklopu projekta "Odrazi se znanjem - pokreni zajednicu"

Završen je treći i posljednji ciklus edukativnih coaching radionica u sklopu projekta "Odrazi se znanjem - Pokreni zajednicu!" na kojima  je sudjelovalo 13 studenata Grafičkog i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagreba u razdoblju od 2. prosinca 2019. do 26. veljače 2020. godine.

S obzirom da je angažman u udrugama podrazumijevao rad u interdisciplinarnom timu, kroz radionice studenti su radili na poboljšanju timskog rada naučivši kako dati povratnu informaciju kolegi na konstruktivan i poticajan način, raspravljalo se o konfliktnim situacijama i načinima kako se postaviti da ishod takvih situacija bude konstruktivan uz naglasak na važnost valoriziranja svih sudionika uključenih u komunikaciju te preuzimanje odgovornosti, a radilo se i na poticanju kreativnosti u timu putem modela Disneyeve strategije kreativnosti.

Tijekom projekta, provedeno je ukupno 28 edukativnih coaching radionica s oko 40 studenata kojima je voditelj Saša Borovnjak pomogao u spoznaji njihovih vrijednosti, određivanju budućih ciljeva u profesionalnoj karijeri i osobnom životu, kreiranju jasne i asertivne komunikacije te u razvoju i primjeni komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionice je provela  partnerska organizacija Life Potential kao podršku provedbe društveno korisnog učenja studenata u udrugama.

Sva novostečena znanja i vještine, studenti će moći uspješno implementirati na osobni i profesionalni život te stvoriti okolinu spremnu za kreiranje društveno odgovornog ponašanja u zajednici putem projekata koje su započeli s udrugama partnerima.

Ovim putem zahvaljujemo se Centru za mlade grada Zagreba i BIZkoshnici na ustupljivanju prostora za održavanje radionica. Hvala i svim studentima koji su sudjelovali u ovom projektu. Želimo im puno uspjeha u njihovom budućem djelovanju! :)

 
OdraziSeZnanjem