18.06.15

Sudjelujte u prvom "PIIP Forumu" Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba!

Pozivamo vas na sudjelovanje u prvom "PIIP Forumu" koji predstavlja inovativni model za podršku razvoju kvalitetnih razvojnih projekata financiranih iz EU fondova. Cilj Foruma je razviti konkretne i kvalitetne projektne ideje za područje razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada, uz besplatnu stručnu podršku usmjerenu članovima LPZ-a Grada Zagreba, ali  i ostalim zainteresiranim lokalnim dionicima. Forum će se održati 30. lipnja 2015. s početkom u 10:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu (Nova cesta 3-7, dvorana II, drugi kat).

Sudjelujte na PIIP Forumu i prijavite vaše projektne ideje!
Pozivamo vas da prijavite projektne ideje za razvoj projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba. Upravo te Vaše projektne ideje bit će uključene u Katalog projektnih ideja koji će biti okosnica rada 1. PIIP Foruma - za vrijeme kojeg ćete moći drugim dionicima predstaviti Vaše ideje, okupiti potencijalne partnere i zajedno uz podršku razviti osnovne projektne koncepte.

Projektne ideje prijavite u vrlo sažetom obliku (koji problem želite riješiti, cilj projekta, ciljne skupine, očekivani rezultati, osnovne aktivnosti) najkasnije do 29. lipnja 2015. putem sljedeće poveznice PIIP Forum - prijava projekata

Relevantni dokumenti:
Strategija razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba
Operativni program Razvoj ljudskih potencijala

Vaše sudjelovanje na PIIP Forumu potvrdite do ponedjeljka 29.lipnja 2015. na: luka.frlan@irtr.hr, ili 01/6388-207

Vi ste u redovnom kontaktu s građanima i korisnicima i najbolje možete prepoznati njihove potrebe. Od potrebe do raspisanog projekta je dug put - a naša je uloga da vam u tome budemo podrška. Stoga vas još jednom pozivamo da potvrdite Vaše sudjelovanje kao i da prijavite vaše projektne ideje.


Poziv i program PIIP Foruma

 

* Model PIIP Forum se provodi u sklopu istoimenog projekta kojeg od prosinca 2014. godine provodi Institut za razvoj tržišta rada u partnerstvu s udrugom ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - PU Zagreb i Razvojnom agencijom Zagreb u sklopu sheme bespovratnih sredstava Lokalne inicijative za zapošljavanje - faza 2 Europskog socijalnog fonda.

 
ODRAZovi projekti