29.08.16

Sudjelujte u on-line konzultacijama i kreirajte budućnost Europe kakvu želite!

U tijeku je drugi krug konzultacija s građanima Europe o željenoj budućnosti. Uključite se i vi, iskažite svoje potrebe, odaberite moguće smjerove istraživanja! On-line upitniku pristupite na poveznici: http://consultation.cimulact.eu

Građani iz 30 zemalja Europe, u isto vrijeme, na jednom mjestu - zajedničkoj platformi - biraju moguće istraživačke smjerove za budući Europski program istraživanja i inovacija. Taj se Program želi učiniti odgovornijim, kako bi se oblikovala bolja i željena budućnost za europske građane. Financirani projekti bi trebali odgovoriti na društvene potrebe i doprinijeti rješavanju ključnih društvenih problema.

Osim što ćete dati svoj doprinos odlučivanju o europskoj istraživačkoj politici, možete biti i nagrađeni novčanom nagradom. Izbor dobitnika će se provesti putem računalnog nasumičnog odabira jedne od prijavljenih e-mail adresa sudionika koji su ispunili upitnik u cijelosti.

On-line upitniku pristupite na poveznici consultation.cimulact.eu

* On-line konzultacije provode se u okviru projekta CIMULACT - Savjetovanje s građanima i različitim dionicima o Obzoru 2020. ODRAZ - Održivi razvoj zajednice jedan je od 30 partnera u projektu, zadužen za provedbu aktivnosti u Hrvatskoj. Tijek projekta možete pogledati ovdje.

#CIMULACT

 
CIMULACT