19.09.16

Sudjelujte na nacionalnoj radionici projekta CIMULACT!

Sudjelujete u projektu CIMULACT - u fazi kada će građani, stručnjaci, donositelji odluka i drugi dionici nadopuniti, obogatiti i prioritizirati osam odabranih scenarija istraživačkih programa koji će postati dio Europskog programa za istraživanje i inovacije i dati smjer za ulaganja kroz europski program Obzor 2020 (HORIZON2020). Cjelodnevna nacionalna radionica održat će se u petak 23. rujna 2016. u hotelu International u Zagrebu. Rok za prijavu je 20. rujna 2016.

U Hrvatskoj će se raspraviti osam scenarija od ukupno 48 istraživačkih programa kreiranih od početka projekta.

PRIJAVA
Ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: ured@odraz.hr ili na fax +385 1 46 55 200. do 20. rujna 2016. Svi troškovi su pokriveni od strane organizatora.

Također vas pozivamo da sudjelujete u on-line konzultacijama gdje se nalazi svih 48 scenarija istraživačkih programa i date svoje mišljenje o oblikovanim mogućim istraživačkim smjerovima za budućnost Europe. Poveznica za pristup upitniku: http://consultation.cimulact.eu

Osim što ćete dati svoj doprinos odlučivanju o europskoj istraživačkoj politici, možete biti i nagrađeni novčanom nagradom. Izbor dobitnika će se provesti putem računalnog nasumičnog odabira jedne od prijavljenihe-mail adresa sudionika koji su ispunili upitnik u cijelosti.

Molimo vas da ovu poveznicu proslijedite na sve vaše kontakte kako bi što više ljudi sudjelovalo i pristupilo ovom upitniku. Zahvaljujemo unaprijed na vašoj pomoći u širenju informacija i povezivanju sa zainteresiranim građanima i drugim dionicima koji će se uključiti u novoj fazi projekta CIMULACT.

* Više o projektu CIMULACT: /hr/projekti/aktualni-projekti/cimulact-savjetovanje-s-gradanima-i-razlicitim-dionicima-o-obzoru-2020

 
CIMULACT