04.05.17

Regionalna konferencija "Filantropija za aktivni razvoj zajednice"

Kako i zašto pomažemo? Ima li u našem davanju nekog sustava ili kontinuiteta? Kako povjerenje i potencijal za pomoć usmjeriti prema odgovornom davanju i ulaganju u budućnost? Odgovore saznajte na regionalnoj konferenciji "Filantropija za aktivni razvoj zajednice" koja će se održati u Hotelu Osijek, 18. svibnja 2017. godine od 11:00 do 16:00 sati.

Konferencija je završno događanje projekta "Povjerenje u lokalnu filantropiju" kojeg provodi Slagalica - Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, u partnerstvu s ODRAZ-om i P.G.D.I. - Projektom građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira.

U okviru konferencije će biti predstavljeni rezultati ovog projekta i prvog istraživanja o individualnoj i korporativnoj filantropiji u Hrvatskoj kao podloge za razvoj filantropije i održivost lokalnih zajednica.

Na konferenciji, putem plenarne i panel diskusija bit će predstavljeni primjeri dobre prakse iz Hrvatske i šire regije te novi alati i modeli za promicanje i poticanje filantropije.

PRIJAVA
Svoj dolazak potvrdite na: info@zaklada-slagalica.hr najkasnije do 12. svibnja 2017. godine.

Projekt "Povjerenje u lokalnu filnatropiju" financira Europska unija kroz program IPA 2012, uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Pozivnica

Program

 
lokalna filantropija