29.11.16

Predstavljanje rezultata projekta "Edukacijom, podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini" u Kninu

ODRAZ-Održivi razvoj zajednice i Udruga Zvonimir iz Knina pozivaju na panel raspravu "Građani znaju najbolje - sudjelovanje građana u odlučivanju" i predstavljanje rezultata projekta "Edukacijom, podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini". Skup će se održati 8. prosinca 2016. u Kninu (Tvrđava Knin, Generalska dvorana).

U panel raspravi "Građani znaju najbolje - sudjelovanje građana u odlučivanju" sudjelovat će Ante Galić (Grad Šibenik, Gradsko vijeće Drniš), Anto Milišić (Grad Knin), Martin Mrša (Udruga Mladi u EU) i Aleksandra Janjić (konzultantica za EU projekte). Nakon rasprave bit će predstavljeni rezultati projekta te prikazan najnoviji kratki ODRAZ-ov film o sudjelovanju građana u procesima odlučivanja.

PRIJAVA
*Potvrdu dolaska pošaljite najkasnije do 5. prosinca 2016. na e-mail: zvonimir@zvonimir.hr

Projekt "Edukacijom, podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini" provodi ODRAZ u partnerstvu s Udrugom ZvoniMir iz Knina, LAG-om Zrinska gora - Turopolje iz Petrinje i Udrugom gradova u RH na području četiri županije - Sisačko-moslavačke, Šibensko-kninske, Zagrebačke i Grada Zagreba. Cilj projekta je promicanje dobrog upravljanja i jačanje participativnog razvoja izgradnjom kapaciteta organizacija civilnog društva i lokalne samouprave.

Projekt financira Europska unija i sufinancira Ured za udruge Vlade RH.

Program

 
ODRAZ-ovi projekti