24.01.19

Poziv na trening Planiranje i izvještavanje u OCD-ima

Hrvatska mreža za ruralni razvoj organizira besplatan dvodnevni trening za sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva pod nazivom Planiranje i izvještavanje u organizacijama civilnog društva koji će se održati 7. i 8. veljače 2019. u Koprivnici. ODRAZ sudjeluje u provedbi radionice. Rok za prijavu je 1. veljače 2019.

Svrha treninga je sudionicima poboljšati znanje, vještine i alate u području provedbe planiranja i izvještavanja u organizacijama civilnog društva, kroz prezentacije i grupni rad o dugoročnom, programskom planiranju, strateškom planiranju, projektnom planiranju te praćenju i izvještavanju.

Sudjelovanje je otvoreno svim organizacijama civilnog društva, a naročito pozivamo manje OCD-e u ruralnim sredinama čije je djelovanje usmjereno postizanju održivog razvoja ruralnih sredina. Moguća je prijava više osoba iz iste organizacije.

Svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene  PRIJAVNICE i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do petka, 1. veljače 2019. do 12:00 (zbog potvrde rezervacije smještaja).

Sudionicima treninga pokriveni su troškovi smještaja, prehrane i osvježenja tijekom treninga te dio troškova prijevoza.

Više informacija nalazi se u  POZIVU PROGRAMU treninga.

Trenerice su Jelena Lukić iz DOOR-a i Elizabet Gašparov iz ODRAZ-a. Pridružite nam se!

Izvor: hmrr.hr