25.09.17

Poziv na radionicu "SuDjelujte!" u Zadru

Pridružite nam se u Zadru u petak, 6. listopada na projektnoj radionici "Sudjelujte!". Cilj radionice je jačanje kapaciteta gradova, općina i organizacija civilnog društva za izradu i praćenje lokalnih javnih politika za upravljanje prirodnim resursima. Rok za prijavu je 2. listopada.

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice u suradnji s Udrugom gradova u RH, Gradom Velika Gorica i udrugama DOOR i ZMAG poziva zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave, organizacija civilnoga društva i ostale zainteresirane na prijavu i sudjelovanje na projektnoj radionici "Sudjelujte!".

Tijekom radionice bit će predstavljene projektne aktivnosti koje su uspješno provedene u Velikoj Gorici na temu participativnog upravljanja, primjeri dobre prakse iz EU-a i Hrvatske na području upravljanja prirodnim resursima, a praktična grupna vježba bit će organizirana s ciljem usvajanja relevantnih znanja za organiziranje participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici. Bit će prilike i za prikazivanje kratkih filmova te diskusiju među sudionicima radionice.

Cilj radionice je jačanje kapaciteta gradova, općina i organizacija civilnog društva za izradu i praćenje lokalnih javnih politika za upravljanje prirodnim resursima. Radionica će se održati u Zadru, u prostorijama Kneževe palače (Poljana Šime Budinića 3) u petak, 6. listopada 2017., s početkom u 11 sati.

Organiziranje transfernih radionica dio je projektnih aktivnosti planiranih u gradovima Koprivnici, Osijeku, Zadru i Rijeci, s ciljem jačanja kapaciteta gradova, općina i udruga za uspostavljanje sustava izrade i praćenja provedbe javnih politika za upravljanje prirodnim resursima.

Za dodatne informacije obratite nam se na odraz@odraz.hr

Poziv i program radionice nalazi se OVDJE, a proširena informacija dostupna je i na web stranici projekta http://sudjeluj.net/.

PRIJAVA

Za prijavu na radionicu popunite kratki obrazac do kraja dana 2. listopada putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJYJgJZWtsvdf-PhtTRUdAVy1LgRVYJAg-pFEHXGtcAJ_Nuw/viewform?c=0&w=1

Sudjelovanje na radionici je besplatno!

 
suDjelujVG