22.08.17

Poziv na radionicu "SuDjelujte!" u Rijeci

Pridružite nam se u Rijeci u utorak, 12. rujna 2017. na predstavljanju aktivnosti koje su uspješno provedene u Velikoj Gorici na temu participativnog upravljanja prirodnim resursima. Predstavit ćemo i primjere dobre prakse iz EU-a i Hrvatske, a praktična grupna vježba bit će organizirana s ciljem usvajanja relevantnih znanja za organiziranje participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici. Prikazat ćemo kratke filmove te razgovarati o iskustvima i mogućnostima za održiviji razvoj lokalnih zajednica uključivanjem građana u odlučivanje i brigu za prirodne resurse.

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice u suradnji s Udrugom gradova u RH, Gradom Velika Gorica i udrugama DOOR i ZMAG poziva zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave, organizacija civilnoga društva i ostale zainteresirane na prijavu i sudjelovanje na transfernim radionicama projekta ''Participativno upravljanje prirodnim resursima''. Radionica će se održati u Rijeci u prostorima Gradske vijećnice (adresa Korzo 16) u utorak, 12. rujna 2017., s početkom u 10 sati.

Organiziranje transfernih radionica dio je projektnih aktivnosti planiranih u gradovima Koprivnici, Osijeku, Zadru i Rijeci, s ciljem jačanja kapaciteta gradova, općina i udruga za uspostavljanje sustava izrade i praćenja provedbe javnih politika za upravljanje prirodnim resursima.

Za dodatne informacije obratite nam se na odraz@odraz.hr

Poziv i program radionice nalazi se OVDJE, a proširena informacija dostupna je i na web stranici prijekta http://sudjeluj.net/.

PRIJAVA
Za prijavu na radionicu popunite kratki obrazac do kraja dana 8. rujna putem poveznice: https://goo.gl/forms/JNVkTQCFIdRxae0H3

Sudjelovanje na radionici je besplatno!

 
suDjelujVG