21.07.17

Pogledajte Godišnji izvještaj o radu ODRAZ-a za 2016. godinu

O brojnim ODRAZ-ovim aktivnostima i postignućima u 2016. godini saznajte u godišnjem izvještaju koji smo pripremili.

IZDVAJAMO:

Film "Građani znaju najbolje - sudjelovanje građana u odlučivanju"
U sklopu projekta "Edukacijom, podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini" izrađen je kratki film o sudjelovanju građana u procesima odlučivanja, koji na jednostavan način prikazuje kako se problemi u zajednici mogu rješavati zajednički: http://bit.ly/2fdlk64

Provedba projekta CIMULACT, Obzor 2020.
ODRAZ sudjeluje u velikom europskom projektu CIMULACT, financiranom iz programa Obzor 2020. Projekt ima za cilj povećati značaj i vjerodostojnost europskih istraživanja i inovacija iz programa Obzor 2020. te na nacionalnim razinama pozvati i uključiti građane i druge dionike u planiranje istraživanja temeljenih na stvarnim i provjerenim društvenim potrebama i viziji. Projekt se provodi u 30 europskih zemalja, a ODRAZ je koordinator aktivnosti u Hrvatskoj: http://odraz.hr/hr/projekti/aktualni-projekti/cimulact-savjetovanje-s-gradanima-i-razlicitim-dionicima-o-obzoru-2020

Brošura o Globalnim ciljevima održivog razvoja
ODRAZ je objavio drugo izdanje brošure u kojoj su ukratko predstavljeni UN-ovi Globalni ciljevi održivog razvoja: http://bit.ly/2mXmhCK

Sudjelovanje u radu Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO)