04.02.20

Otvorene prijave za sudjelovanje na 7. Skupštini mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE i okruglom stolu “Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost”

Grad Zagreb domaćin je 7. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, čije je ODRAZ tajništvo. Godišnje okupljanje članova mreže i ostalih zainteresiranih za temu održive mobilnosti održat će se 13. ožujka / marta 2020. Nakon Skupštine, slijedi bogat program okruglog stola na temu inovacija u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost. Pridružite nam se! Rok za prijavu je 6. ožujka 2020.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom mreže u prethodnoj godini, izjavom Političkog odbora za 2020. te programom rada Mreže u ovoj godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljena i Akademska mreža, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice.

Zatim slijedi okrugli stol pod nazivom "Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost" u sklopu kojeg će predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture RH te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (RH) predstaviti europsku i nacionalnu prometnu politiku u sljedećem programskom razdoblju.

U nastavku će biti održane paralelne sesije na temu inovacija u prometnim politikama te inovativnih tehnologija i rješenja za održivu mobilnost. Kraj bogatog programa završit će panel raspravom "Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi".

PRIJAVA
Sudjelovanje potvrdite najkasnije do petka 6. ožujka 2020. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/2v186BF

Dnevni red događanja pogledajte OVDJE.

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici.

Sastanci Upravnog i Političkog odbora mreže CIVINET održat će se dan prije Skupštine 12. ožujka / marta 2020. u popodnevnim satima od 14 do 17 sati. O dnevnom redu i točnom mjestu održavanja sastanka članovi odbora bit će  pravovremeno obaviješteni.

Slika: Unsplash (Kristijan Arsov)

 
CIVINET