28.07.20

Otvorene prijave za sudjelovanje na 7. Skupštini i Forumu mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE

7. godišnja skupština i forum Mreže održat će se kao objedinjeno hibridno događanje 8. i 9. rujna / septembra 2020. u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu te putem platforme ZOOM. Organizatori su mreža CIVINET Slo-Hr-JIE i Grad Zagreb, uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra. Rok za prijavu je 1. rujna 2020.

Program će započeti u 12:15 sati godišnjom Skupštinom na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini te zaključcima Upravnog odbora i programom rada Mreže u 2021. godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljen Akademski odbor, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice. Sudionici će biti upoznati i s Političkom izjavom mreže za 2020. godinu.

Program Skupštine završit će primopredajom koordinatorstva Mreže novom gradu koordinatoru u sljedećem četverogodišnjem razdoblju (2021. - 2024.). U nastavku će se održati panel rasprava "Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi". Program prvog dana završit će u 15 sati.

Drugi dan održat će se dva seta zanimljivih predavanja na temu inovacija u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost. Predviđeno trajanje je od 10 do 14.30 sati.

Program uživo održat će se u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra na Zagrebačkom velesajmu (Avenija Dubrovnik 15)  te će biti ograničen za sudjelovanje najviše 50 sudionika, uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

Događanju će se moći pristupiti i putem platforme ZOOM.

PRIJAVA

Sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka 1. rujna 2020. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3jnqbhY

Dnevni red događanja pogledajte  OVDJE.

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici. Preko CIVITAS ACTIVITY FUND-a osiguran je mali fond za pokrivanje dijela troškova putovanja i smještaja za sudionike koji će doći u Zagreb. Možemo pokriti troškove putovanja autobusom, vlakom i osobnim automobilom (1 kuna po km + cestarine) te jedno noćenje jednoj osobi po organizaciji. Ta su sredstva namijenjena prvenstveno članovima koji nisu u mogućnosti pokriti troškove te do sada nisu koristili ovu mogućnost.

 
CIVINET