15.05.12

Održivi, čisti i energetski učinkoviti načini odvijanja gradskog prometa – projekti CIVITAS ELAN i TRAILBLAZER

Pozivamo vas na događanje koje će se održati 17. svibnja 2012. u okviru "Zagrebačkog energetskog tjedna", a na kojem će biti predstavljena dostignuća u gradskom prometu kroz projekte CIVITAS ELAN i TRAILBLAZER.

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, ODRAZ - Održivi razvoj zajednice i Fakultet prometnih znanosti predstaviti će svoja dostignuća u gradskom prometu kroz projekte "CIVITAS ELAN" i "TRAILBLAZER" .

Projekt  "CIVITAS ELAN" bavi se promicanjem i poticanjem održivih, čistih i energetski učinkovitih načina odvijanja prometa u gradu čiji je cilj poboljšanje kvalitete života građana uspostavom kvalitetnijih rješenja u gradskom prometu.

Projekt Trailblazer (Transport and Innovation Logistics by Local Authorities with a Zest for Efficiency and Realisation / Transport i inovativne logistike lokalnih uprava s naglaskom na učinkovitost i provedbu) ima za cilj ostvarivanje učinkovitog, sigurnog i održivog prijevoza roba smanjivanjem kretanja vozila, potrošnje energije i emisija stakleničkih plinova na najmanju mjeru.

Lokacija: Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb
Vrijeme: 17. svibnja 2012., 09,30 - 10,30 Tribina Grada Zagreba

Na Zagrebačkom energetskom tjednu odvijat će se i mnoga druga zanimljiva događanja, čiji program možete pogledati ovdje.

 
ODRAZOVE vijesti