22.11.19

Održane motivacijsko-edukacijske radionice za nezaposlene žene s područja Samobora

U sklopu projekta Job College SAVA, 18. i 21. studenog 2019. u prostoru samoborske gradske vijećnice održane su dvije jednodnevne radionice za nezaposlene žene s područja Samobora. U edukaciji koju je organizirao ODRAZ u suradnji s Edukom -centarom lokalnog razvoja, sudionice su imale priliku naučiti kako dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt i uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada.

18. studenoga 2019. održana je radionica Od ideje do projekta i Organiziranje zajednice. Sudionice su naučile kako planirati održivi lokalni razvoj i dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt. 21. studenoga 2019. održana je radionica Psihologija uspjeha i Vođenje vlastitog razvoja karijere koja se bavila temama uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada; primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva i uspješno planirati i donositi odluke.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA koji doprinosi rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA.

ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje.

- - - - - - - - - - - - - - - -

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka - centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a Sava, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedjelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK,  od čega je 999.451,73 HRK sufinacirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

* Više o projektu možete pronaći OVDJE.

 
JobCollege SAVA