16.06.17

ODRAZ održao dvije radionice u sklopu projekta ˝Dijalog o mobilnosti˝

Tijekom lipnja 2017. proveli smo dvije radionice ˝Od ideje do projekta˝ i ˝Organiziranje zajednice˝ namijenjene građanima, predstavnicima javne uprave, udruga i inicijativa.

Radionica o projektnoj logici i pisanju projekata "Od ideje do projekta" provedena je 6. i 7. lipnja, a namijenjena je građanima, predstavnicima javne uprave, udruga i inicijativa s područja grada Zagreba. 22 polaznika se kroz teorijski i praktični rad naučilo kako dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt. Upoznali su se s projektnim razmišljanjem i logikom prilikom formuliranja ideje u projekt, fazama projekta (analiza i planiranje), izradom proračuna te metodama praćenja i vrednovanja projekta. I ovaj put smo razgovarali i razrađivali nove ideje i pomogli u definiranju elemenata i oblikovanju projekata.

Radionica ˝Organiziranje zajednice˝ provedena je 12. i 13. lipnja. Kroz kratki teoretski uvod polaznici su upoznati s tri praktična modela organiziranja zajednice. Nakon teorijskog dijela, slijedio je praktični dio radionice u kojem su sudionici podijeljeni u četiri radne grupe u kojima su razvijali ideje mogućeg djelovanja prema modelu lokalnog razvoja i socijalne akcije.

od ideje do projekta 1

* Fotogaleriju s radionica pogledajte OVDJE.

* Više o projektu ˝Dijalog o mobilnosti˝ pogledajte OVDJE.

 
mobilnostZG