25.10.17

Brošura suDjeluj na lokalnoj razini!

U sklopu projekta˝Participativno upravljanje prirodnim resursima˝, partneri projekta DOOR, Grad Velika Gorica, ODRAZ, Udruga gradova u RH i ZMAG radili su na promicanju transparentnosti i uključenosti građana u upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima na području grada Velike Gorice. Ciljeve i rezultate projekta te lokalne primjere dobre prakse pročitajte u objavljenoj brošuri koju je ODRAZ pripremio u suradnji s partnerima.

S namjerom unapređenja kvalitete upravljanja prirodnim resursima i shodno tome održivog razvoja Grada Velike Gorice, pokrenut je projekt u sklopu IPA 2012 Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima Participativno upravljanje prirodnim resursima.

Partneri projekta Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), Grad Velika Gorica, ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) radili su na promicanju transparentnosti i uključenosti građana u upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima na području grada Velike Gorice.

  • Trajanje projekta: 24 mjeseca počevši od 2. studenog 2015.
  • Ukupna vrijednost projekta: 208.195,89 EUR
  • Izvor financiranja: Europska unija i Ured za udruge Vlade RH putem programa IPA 2012

Sadržaj brošure:

  • O projektu "Participativno upravljanje prirodnim resursima"
  • Sudjelovanje javnosti
  • Lokalni primjeri dobre prakse, predstavljeni na seminarima u Velikoj Gorici te radionicama prijenosa dobre prakse u Osijeku, Rijeci i Koprivnici.

* Brošura ˝suDjeluj na lokalnoj razini! Kako građani mogu sudjelovati u boljem upravljanju prirodnim resursima˝ je dostupna OVDJE.

 
suDjelujVG