05.11.19

Besplatne motivacijsko-edukacijske radionice za nezaposlene žene s područja Samobora

Eduka-centar lokalnog razvoja i ODRAZ pozivaju nezaposlene žene s područja Samobora i okolice da sudjeluju na dvije jednodnevne radionice koje će se 18. i 21. studenog 2019. održati u prostoru samoborske gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5). Prijavite se do 14. studenog za sudjelovanje i naučite kako dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt i uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA koji doprinosi rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA.

ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje.

Želite pozitivno i proaktivno djelovati na razvoj svoje karijere? Vidite potencijal za razvoj u vašoj lokalnoj zajednici te razmišljate o prijavi projekata na natječaje? Trebate teorijsku i praktičnu podršku kako bi krenuli u ostvarivanje svojih ciljeva? Želite čuti i naučiti kako se drugi nose sa stresom, rasporedima i obvezama? Ako vas zanimaju odgovori na barem neka od navedenih pitanja, onda su ove radionice upravo za vas!

Prijavite se za sudjelovanje i naučite kako:

  • uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada
  • primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva
  • uspješno planirati i donositi odluke
  • planirati održivi lokalni razvoj
  • dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Prijavite se putem online prijavnice do 14. studenog na sljedećoj poveznici: http://bit.do/ff3yk

Datumi i teme radionica:

  • Od ideje do projekta i Organiziranjezajednice // 18. studeni 2019.
  • Psihologija uspjeha i Vođenje vlastitog razvoja karijere // 21. studeni 2019

* Za detaljnije informacije pošaljite upit na eduka@eduka.hr  ili nazovite 01/6535-922, 098/680-138

Program rada

Plakat
Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž)) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.
JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka - centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a Sava, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedjelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK,  od čega je 999.451,73 HRK sufinacirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

* Više o projektu možete pronaći OVDJE.

 
JobCollege SAVA