05.03.19

Besplatne motivacijsko-edukacijske radionice za nezaposlene žene s područja Jastrebarskog

Pozivamo nezaposlene žene s područja Jastrebarskog i Klinča Sela da sudjeluju na sedam jednodnevnih radionica koje će se u razdoblju od 19. ožujka do 2. travnja 2019. održati u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko (Smičiklasova ulica 3). Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA koji doprinosi rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA. ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje. Rok za prijavu je 15. ožujka 2019.

Želite pozitivno i proaktivno djelovati na razvoj svoje karijere? Vidite potencijal za razvoj u vašoj lokalnoj zajednici te razmišljate o prijavi projekata na natječaje? Trebate teorijsku i praktičnu podršku kako bi krenuli u ostvarivanje svojih ciljeva? Želite čuti i naučiti kako se drugi nose sa stresom, rasporedima i obvezama? Ako vas zanimaju odgovori na barem neka od navedenih pitanja, onda su ove radionice upravo za vas! Prijavite se za sudjelovanje i naučite kako:

 • uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada
 • primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva
 • uspješno planirati i donositi odluke
 • planirati održivi lokalni razvoj
 • dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Prijavite se putem online prijavnice na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/VmsrP5

Datumi i teme radionica:

 1. Psihologija uspjeha // 19.03.2019.
 2. Vođenje vlastitog razvoja karijere // 20.03.2019.
 3. Osobno vodstvo // 27.03.2019.
 4. Postavljanje ciljeva // 28.03.2019.
 5. Donošenje odluka // 29.03.2019.
 6. Organiziranje zajednice // 02.04.2019.
 7. Od ideje do projekta // 03.04.2019

Program rada pogledajte OVDJE.

* Za detaljnije informacije pošaljite upit na eduka@eduka.hr  ili nazovite 01/6535-922, 098/680-138

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž)) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka - centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a Sava, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedjelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK,  od čega je 999.451,73 HRK sufinacirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

* Više o projektu možete pronaći OVDJE i na internetskoj stranici udruge Eduka.

Poziv

Program radionica

 
radionice