18.07.19

Raspisan Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge. Cilj natječaja je pružati potporu udrugama u njihovom radu, usklađivanju sa Zakonskim propisima, potpori pri prijavi projekata, razradi načina ostvarenja zacrtanih ciljeva te ostalim redovnim aktivnostima. Rok za prijavu je 1. kolovoza 2019.

Naglasak je na kontinuiranoj potpori udrugama te se u ovom programu očekuje i proaktivnost udruge i njenih članova za sudjelovanje u istom.

Zaklada će udrugama koje budu odabrane za sudjelovanje u mentorskom programu potporu pružati u roku od 7 mjeseci u razdoblju od 01.10.2019. godine do 01.05.2020. godine. Udruga kojoj Zaklada pruža uslugu mentoriranja ima obvezu u razdoblju trajanja podrške prijaviti barem jedan projekt na natječaje ostalih donatora.

Procijenjena vrijednost nefinancijske potpore iznosi 40.000,00 kuna, a ukupno za sudjelovanje u mentorskom programu bit će odabrane 3 udruge.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju udruge mogu preuzeti na internetskoj stranici  www.civilnodrustvo-istra.hr.

Pozivaju udruge da iskoriste priliku da kroz ovaj jednostavan natječaj steknu iskustvo s ciljem što boljeg rasta i razvoja, stoji u objavi Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Izvor: civilnodrustvo.hr

 
natječaj