20.01.17

Otvoren Natječaj za filantropa 2016. godine za Slavoniju i Baranju iz korporativnog sektora

Nagradu "Johann Kohlhoffer" za filantropa korporativnog sektora ove godine Zaklada Slagalica dodjeljuje za područje Slavonije i Baranje. Rok za dostavu popunjenih prijava i prateće dokumentacije je 28. veljače 2017.

Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti.

Nagradu su podržali predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Za Nagradu se mogu nominirati:

  • domaće male i srednje tvrtke
  • ogranci stranih tvrtki koje posluju na području Republike Hrvatske
  • javna i državna trgovačka društva
  • obrtnici, te
  • korporativni fondovi i zaklade

koji su tijekom 2016. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije.

Svoje kandidate za nagrade mogu nominirati: neprofitne organizacije i ustanove, mediji, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u R. Hrvatskoj kao i same tvrtke i obrtnici.

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije:

  • za tvrtke
  • za obrtnike

Tvrtka ili obrt može biti nominirana za aktivnosti provedene od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine.

* Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.

- - - - - - - - - - - - - - -

Aktivnosti vezane uz Nagradu "Johann Kohhoffer za filantropa 2016. godine se provode u sklopu projekta "Povjerenje u lokalnu filantropiju". Projekt provodi Zaklada Slagalica u partnerstvu s udrugama P.G.D.I. iz Belog Manastira i ODRAZ iz Zagreba, uz financijsku podršku Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 
natječaj