13.09.18

Natječaj za financiranje projekata udruga i zaklada iz donacija ACI d.d.

ACI d.d. poziva neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u prioritetnim područjima za 2018. godinu da se prijave na financijsku podršku projektima ili programima koji doprinose široj društvenoj zajednici u domeni prioritetnih područja definiranih natječajem: Djeca i Mladi; Umjetnost i kulturna baština; Zaštita okoliša; Znanost i sport i Humanitarno djelovanje. Rok za prijavu: 1. listopad 2018.

Ukupna vrijednost Natječaja je 200.000,00 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 30.000,00 kuna.

Prijaviti se mogu udruge ili zaklade čije se sjedište nalazi se na području županija, gradova i općina u kojima posluje ACI d. d. (županije: Istarska, Primorsko - goranska, Zadarska, Šibensko - kninska, Splitsko - dalmatinska i Dubrovačko - neretvanska) te na tim prostorima aktivno djeluju.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 1. listopada 2018. godine do 15:00 sati.

* Detaljnije informacije o natječaju, uvjete prihvatljivosti prijavitelja i aktivnosti, natječajna dokumentacija i ostalo, mogu se naći na sljedećoj POVEZNICI.

Izvor: hmrr.hr

 
natječaj