24.08.20

Javni poziv za prijavu projekata sektorskih inovacija

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj otvorio je treći poziv za financijske podrške. Riječ je o pozivu za projekte sektorskih inovacija usmjerenom na strateški orijentirane partnerske akcije koje pružaju rješenja na različite strukturne izazove u hrvatskom civilnom sektoru. Poziv je otvoren do 26. listopada ove godine, a tijekom rujna će se održati dvije online informativne radionice za zainteresirane organizacije civilnog društva.

Cilj Poziva je podrška sektorskim i međusektorskim partnerstvima koja kroz inovativna sektorskarješenja odgovaraju na zajedničke, strukturne izazove.Ovaj

Poziv nastoji odgovoriti na prepoznatu sveukupnu potrebu za značajnom strateškom potporomširokim skupinama organizacija unutar sektora, spremnim osmisliti inovativna rješenja za strukturneizazove s kojima se trenutno suočava civilni sektor/OCD-i u Hrvatskoj.

Poziv je usmjeren na višegodišnje, strateški orijentirane akcije temeljene na partnerstvu (prijavitelj inajmanje 3 partnerske organizacije), koje povezuju jedan ili niz međusobno povezanih strukturnihizazova i pružaju rješenja koja se nadograđuju na prethodan rad, iskustvo i naučene lekcije te nainovativan način omogućavaju dugotrajna i strukturna poboljšanja koja jačaju održivost OCD-a.

* Cjelokupni tekst i dokumentacija natječaja dostupni su na sljedećoj poveznici: https://acfcroatia.hr/projekti-sektorskih-inovacija/

 
natječaj