12.04.19

STEaM cjelodnevni kamp za djecu tijekom proljetnih praznika

Udruga Bioteka poziva na STEaM cjelodnevni znanstveni kamp za djecu koji će se održati od 23. do 26. travnja 2019.

Od 23. do 26. travnja vaši osnovnoškolci mogu uživati u znanosti, novim znanjima, kreativi i zabavi u Biotekinom znanstvenom kampu.

Dan započinje zdravim i raznolikim doručkom. Nakon doručka prebacuje se na znanost! Izradit će vlastite fosile i istražiti pigmente klorofile, saditi biljke i "šarafiti" vijke, "povećati" bakterije i mikroorganizme, a recikliranjem smanjiti negativan utjecaj čovjeka na okoliš. Kroz različite pokuse vježbat će strpljenje, točnost i preciznost te usvajati dobre navike. STEM radionice vode se već provjerenim principom "uradi sam"  pri čemu djeca postavljaju pitanja, na koja ubrzo i sama pronalaze odgovor. Poslijepodne će provesti sportski i kreativno. Uz pregršt knjiga, društvenih igara, dokumentarnih emisija i školskog pribora sigurno nam neće biti dosadno. U četvrtak, 25. travnja, druženje će zaokružiti odlaskom u Botanički vrt.

Proljetni STEaM kampovi održat će se u slijedećim terminima: 23. travnja - 26. travnja 2019 (4 dana). Radionice, aktivnosti i izleti su drugačiji svaki dan, tako da je sudjelovanje moguće sva četiri dana. 

INFORMACIJE I PRIJAVA:

  • kamp uključuje tri cjelovita i zdrava obroka: doručak, ručak i užinu
  • cijena kampa je 250 kn po danu, dok je kamp za brata ili sestru polaznika/ce besplatan
  • u cijenu kampa uračunate su cijene stručnog vodstva u Botaničkom vrtu
  • broj mjesta je ograničen na 12 djece od 6 do 12 godina

Prijava se nalazi OVDJE.

Više informacija o kampu dostupno je OVDJE.

 
događanja