30.04.20

Radionice u sklopu projekta „Odgovorne potrošačice!“

Prioriet na razini EU je prelazak na kružno gospodarstvo. Radionicama u sklopu projekta "Odgovorne potrošačice!" informirat će se i educirati potrošačice i potrošači o kružnom gospodarstvu i o tome koji će plastični predmeti od  1. siječnja 2021. biti zabranjeni. Radionice će se održati online putem platoforme Zoom u srijedu 6. svibnja 2020. u 10.00, 13:30 i 18.00 sati.

Cilj projekta "Odgovorne potrošačice!" je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, da racionalno koriste plastiku i da budu odgovorne potrošačice i potrošači.

Zbog epidemiloške situacije u neposrednom okruženju uzrkokovane koronavirusom radionice ćemo održati online putem Zoom Cloud Meeting platforme u srijedu 06. svibnja 2020. godine u 10:00, 13:30 i 18:00 sati.

PRIJAVA

Kako bi mogli potrošačicama i potrošačima dostaviti link za pristup radionici putem platforme Zoom, ovim putem pozivamo ih da se prijave putem obrasca dostupnog na: https://forms.gle/S1ELuWXQzthReaD2A

U sklopu projekta izrađen je animirani edukativni video i edukativne brošure.

Projekt "Odgovorne potrošačice!" u partnerstvu provode Društvo Potrošačica i Veleučilište u Slavonskom Brodu, a financira ga Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s HRK 116.290,80 putem Javnog natječaja "Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske".

Izvor: https://potrosacica.hr/radionice-u-sklopu-projekta-odgovorne-potrosacice/

 
radionica