11.03.19

Poziv na trening ˝Zagovaranje, lobiranje i umrežavanje˝

Hrvatska mreža za ruralni razvoj (HMRR) organizira besplatan dvodnevni trening ˝Zagovaranje, lobiranje i umrežavanje˝ koji će se održati 27. i 28. ožujka 2019. u Novoj Gradišci. Trening je namijenjen predstavnicima OCD-a koji će imati priliku upoznati se s pojmovima, metodama i alatima zagovaranja, lobiranja i umrežavanja.

Cilj treninga je, kroz prezentacije i aktivni grupni rad, sudionike upoznati s pojmovima, metodama i alatima zagovaranja, lobiranja i umrežavanja u svrhu povećanja njihovog znanja i vještina te jačanja kapaciteta lokalnih organizacija i poboljšanja njihovih potencijala za prepoznavanje ključnih poruka i uspješan utjecaj na razvoj politika u području djelovanja organizacije.

Trening je namijenjen predstavnicima organizacija civilnog društva, naročito udrugama čije je djelovanje usmjereno postizanju održivog razvoja ruralnih sredina, zaštiti okoliša i prirode, održivog razvoja te društvenog i zelenog poduzetništva. Moguća je prijava više osoba iz iste organizacije.

Svoju prijavu izvršite popunjavanjem PRIJAVNICE i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 22. ožujka 2019. do 12:00 (zbog potvrde rezervacije smještaja).

Trening je besplatan te su sudionicima pokriveni troškovi smještaja, prehrane i osvježenja tijekom treninga te dio troškova prijevoza.

Više informacija nalazi se u POZIVU i PROGRAMU treninga.

Izvor: hmrr.hr

 
trening