07.06.19

Poziv na radionicu Glas ruralne Hrvatske

Hrvatska mreža za ruralni razvoj organizira u suradnji s LAG-om "Moslavina" radionicu pod nazivom "Glas ruralne Hrvatske", koja će se održati 13. lipnja 2019. u 11.00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Kutina (PUNK), Hrvatskih branitelja 2 u Kutini. Rok za prijavu je 12. lipnja.

Radionica je prva u nizu 4 radionice u okviru projekta "Glas ruralne Hrvatske" koji financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u okviru natječaja  "Informiranje o EU - konzultacije s građanima".

Cilj projekta i radionica je ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja. Sudionike će se informirati o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. - 2027. te predstaviti primjere dobre prakse i korisnika koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz Program ruralnog razvoja RH.

Program radionice, kao i poziv te prijavnicu možete preuzeti u nastavku.
Radionica je otvorena svim zainteresiranim organizacijama i pojedincima.

Svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 12. lipnja 2019., do 13:00 sati.

Izvor: hmrr.hr

 
radionica