28.05.19

Poziv na radionicu ˝Ciljevi održivog razvoja – smjernice konkurentnosti˝

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) poziva na radionicu ˝Ciljevi održivog razvoja - smjernice konkurentnosti˝ ili Što je poduzetnicima potrebno u cilju postizanja konkurentnosti u budućnosti? Predavanje će se održati 4. lipnja (utorak) 2019. u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb (Green Gold, ulaz R2, 1. kat) s početkom u 10 sati. Rok za prijavu je 31. svibnja.

Kako bi svojim članovima približila ciljeve održivog razvoja koje svaka tvrtka koja želi (p)ostati konkurentna mora integrirati u poslovanje, Hrvatska udruga poslodavaca ovim predavanjem započinje s edukacijama u svrhu usmjeravanja i podrške članicama u njihovom djelovanju prema ispunjenju globalnih tržišnih zahtjeva. Ovo je predavanje prema tome uvod u niz radionica koje će se održati do kraja 2019. godine. Predavanje je namijenjeno kako velikim kompanijama tako i malim, mikro i srednjim poduzetnicima. Dobrodošli ste bez obzira na prethodno znanje o globalnim ciljevima.

Na predavanju će biti obrađene sljedeće teme:

  • Održivi razvoj i društvo budućnosti - zahtjevi Agende 2030
  • 17 ciljeva održivog razvoja - okvir za rast i razvoj poslovanja
  • 5 koraka prema korporativnoj održivosti - integracija ciljeva za osiguranje konkurentnosti

Predavanje će održati Vali Marszalek, HUP savjetnica za održivi razvoj i DOP i direktorica Global Compact Mreže Hrvatska, dok će primjer dobre prakse poslovanja prema Ciljevima predstaviti Marina Ostojić, specijalistica za odnose sa zajednicom, CEMEX Hrvatska.

Predviđeno vrijeme trajanja predavanja je dva sata.

Svoj dolazak potvrdite na hup@hup.hr najkasnije do 31. svibnja (petak) 2019.

Izvor: hup.hr

 
radionica