23.05.19

Poziv na panel raspravu "Menadžer kao Coach - utopija ili...?"

EMCC Hrvatska* u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) pozivaju vas na EMCC Knowledge Club pod nazivom ˝Menadžer kao Coach - utopija ili…?˝ koji će se održati u četvrtak, 30.5.2019. od 9 do 13 sati, u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/II, Zagreb (Green Gold-ulaz R2).

Coaching se danas smatra jednom od ključnih kompetencija menadžera. Menadžer kao coach učinkoviti je komunikator i sjajan motivator svojih suradnika. Coaching stil upravljanja ubrzava unapređenje znanja i vještina zaposlenika, čini ih samostalnijim i zadovoljnijim te na taj način direktno povećava učinkovitost i kontinuirani uspjeh same organizacije. Sve je više organizacija koje očekuju od svojih menadžera da koriste coaching stil upravljanja, no većina za to nije prošla adekvatnu edukaciju ili jednostavno smatraju da "nemaju vremena" baviti se ljudima.

Svrha eventa je odgovoriti na neka pitanja koja muči većinu menadžera danas, podijeliti neke dobre primjere iz prakse te razgovarati o trendovima te izazovima koji su pred nama.

EMCC (European Mentoring & Coaching Council) je krovna europska organizacija koja okuplja mentore, coacheve, supervizore, te pojedince iz srodnih zanimanja (ljudski resursi, trening, terapija, organizacijski razvoj i upravljanje), i kao takva otvorena je za sve posvećene profesionalnoj izvrsnosti i razvoju coachinga i mentoringa. Redovito organizira edukativne evente čija svrha je povezivanje lidera, menadžera, stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te osnaživanju coaching i mentoring kulture u organizacijama.

EMCC Knowledge club namijenjen je stručnjacima za ljudske potencijale, menadžerima te svima drugima koji žele poboljšati vlastite te poslovne rezultate svoje organizacije.

Ulaz je besplatan, a prijave možete slati na stefica.francina@hup.hr

Program je dostupan OVDJE.

 
događanja