25.02.19

Poziv na humanitarnu radionicu za volontere

Srednja škola - Centar za odgoj i obrazovanje iz Zagreba poziva na humanitarnu radionicu za volontere namijenjenu svim kreativnim osobama, koje žele naučiti nešto novo, humanitarno djelovati i družiti se s mladima. Radionica će se održati 14. ožujka 2019. od 17:30 do 19 sati.

Na radionicama se izrađuju ukrasni i upotrebni predmeti povezani s predstojećim blagdanom Uskrsa. Naglasak je na proizvodima koji su nastali recikliranjem jer smo mi ekološka i održiva škola. Također se ovim uključivanjem osoba bez teškoća u našu školu pomaže širiti svijest o stvarnim mogućnostima i jakim stranama učenika s teškoćama čime svi zajedno stvaramo bolje društvo.

Proizvodi koje će sudionici izraditi na radionici upotrijebit će se u prodajne svrhe s ciljem prikupljanja sredstava za poboljšanja učeničkog standarda: izlete za siromašne učenike, kupnju materijala za daljnji rad i nagrade na natjecanjima.

Radionica će se održati 14. ožujka 2019. od 17:30 do 19 sati u prostoru srednje škole - Centra za odgoj i obrazovanje, Zagorska 14, Zagreb.

Najavite svoj dolazak na: prijava@ss-czio.hr

Više informacija pročitajte na web stranici škole.

jzjhtge

 
radionica