08.03.19

Poziv na događanje za održivost planeta Zemlje

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) organizira događanje za održivost planeta Zemlje 11. ožujka 2019. u Koprivnici. Događanje će započeti u 16 sati u Kinu Velebit prikazivanjem dva dokumentarna filma održive tematike: "Potraga za rješenjem - praktične opcije" i  "Posljedice na sjevernojpolutci".

Nastavak događanja je u 17:00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" gdjeće se održati otvoreni dijalog na teme obuhvaćene dokumentarnim filmovima, a u sklopuprograma "Zelena knjižnica".

Cilj događanja je informirati javnost i potaknuti na razmišljanje o važnosti održivoginvestiranja i upravljanja za održivost planeta Zemlje, kroz ponajbolje primjere iz svijeta.

Prikazivanje dokumentarnih filmova je dogovoreno izravno s autorom Sasjom Beslikom,glavnim direktorom održivih financija švedske Nordea Bank AB. Sasja Beslik je renomiranisvjetski stručnjak iz područja održivih investicija i upravljanja. Proglašen je najboljimšvedskim bankarom i savjetnik je Svjetskog ekonomskog foruma. Svojim radom idjelovanjem teži razvoju ekonomije na odgovoran način, zaštiti prirode i suživotu ljudi sprirodom.

Više informacija o događanju pročitajte na uzorhrvatske.hr

Ključno je pitanje danas: Želimo li spasiti našu planetu?

Dogadanje za odrzivost planeta Zemlje 2019 03 11

 
događanja