11.06.18

Otvorene prijave za radionicu ˝Isprobajte alate za energetsku tranziciju˝

Udruga DOOR poziva na radionicu "Isprobajte alate za energetsku tranziciju!" koja će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu, u Sivoj vijećnici, 20. lipnja, s početkom u 9:00 sati. Predviđeno trajanje je tri sata, s uključenim ručkom. Rok za prijavu je 18. lipnja 2018.

Alati će vam biti predstavljeni kroz kategorije: Klimatske promjene i energetska tranzicija, Povezivanje privatnog i poslovnog života za energetsku tranziciju, Građani i kružno gospodarstvo u kućanstvima, Uključivanje građana u energetske politike, Energetska tranzicija u ruralnim područjima, Poticanje poduzeća na usvajanje ekoloških politika - očekuju vas mape, igrice, infografike, kvizovi i primjeri dobre prakse.

Radionica će koristiti svim predstavnicima jedinica lokalne samouprave, okolišnim organizacijama, organizacijama za zaštitu potrošača i svim ostalim organizacijama civilnog društva, istraživačkim i razvojnim institucijama, školama i profesorima te predstavnicima poslovnoga sektora.

Upoznajte naše inozemne partnere, saznajte o primjerima dobre prakse za energetsku tranziciju, naučite nešto novo i korisno, zabavite se!

*Ako ste u mogućnosti, ponesite vaše prijenosne uređaje - nije obavezno, ali je poželjno.*

Prijave se primaju do ponedjeljka, 18. lipnja putem ispunjenog obrasca za prijavu.

Izvor: h-alter.org

 
radionica