11.01.18

Najava konferencije “Europa za građane/ke” 25. siječnja 2018. u Zagrebu

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014-2020, održat će konferenciju o mogućnostima financiranja projekata neprofitnih organizacija i jedinica lokalne i područne (samo)uprave, a koje je moguće prijaviti na neki od četiri objavljena natječaja u sklopu spomenutog programa s rokom prijave 1. ožujka 2018. godine.

Konferencija će se održati u četvrtak, 25. siječnja 2018. godine, od 10:30-16 sati, u kongresnom centru Forum, u Zagrebu (Radnička cesta 50).

PRIJAVA
Sudjelovanje na konferenciju putem prijavnice, kojoj možete pristupiti OVDJE, a potvrdu o sudjelovanju na konferenciji ćete zaprimiti najkasnije do srijede, 24. siječnja 2018. godine.

Tijekom konferencije svi zainteresirani moći će se prijaviti i na radionicu za razradu projektnih ideja, koja će se održati u četvrtak, 8. veljače 2018. godine, u kongresnom centru Forum, u Zagrebu. Na radionici su dobrodošle prisustvovati sve one organizacije koje će u međuvremenu pripremiti konkretne projektne prijedloge za prijavu na neki od spomenutih natječaja, a tijekom radionice će moći dobiti konkretne prijedloge za poboljšanje svojih projektnih ideja. Prednost prijave će imati sudionici konferencije, a za preostala mjesta ćemo naknadno objaviti poziv.

* Detaljni program konferencije možete preuzeti OVDJE.

Informacije o natječajima i programu Europa za građane 2014-2020 potražite na mrežnim stranicama: http://europazagradane.hr/  i  https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens_en

Izvor: Ured za udruge Vlade RH

 
konferencija