07.02.19

Nacionalna konferencija o volonterstvu

Nacionalna konferencija o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva" održat će se 4. travnja 2019.u Zagrebu ( Hotel Dubrovnik Ljudevita Gaja 1).  Konferencija će ponuditi priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja i uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske.

U posljednjih nekoliko godina značajno je porastao interes za volontiranje i to u svim društvenim područjima, a time i očekivanja od onih koji ovo područje uređuju i razvijaju.

Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velike potencijale utjecaja na ukupni društveni razvoj, ali i zahtjeva strateški pristup i kontinuirane inovacije.

* Program konferencije možete pogledati na web stranici Hrvatskog centra za razvoj volonterstva na sljedećoj poveznici: https://www.hcrv.hr/vijesti/novosti/151-nacionalna-konferencija-o-volonterstvu

 
konferencija