21.06.18

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na poziv „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“ – Komponenta 2

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava poziva na informativnu radionicu za otvoreni privremeni Poziv "Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada" za Komponentu 2, koja će se održati 4. srpnja u Zagrebu. Rok za prijavu je 1. srpnja 2018.

Radionica je namijenjena svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, kao i svim zainteresiranim dionicima za ulaganja Europskog socijalnog fonda na području socijalnog dijaloga i socijalnog partnerstva. Na informativnoj će radionici biti detaljno predstavljeni ciljevi, aktivnosti i uvjeti Komponente 2 ovoga Poziva.

Prijave za sudjelovanje na informativnoj radionici šalju se na e-mail adresu esf.info@mrms.hr(link sends e-mail) s naznakom " SOCIJALNI DIJALOG - PRIJAVA ZA INFO RADIONICU" najkasnije do 1. srpnja 2018. godine. Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta dvorane (80 osoba).

Radionica će se održati u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78 (6. kat, dvorane A i B) s početkom u 10,00 sati.

Izvor: europski-fondovi.eu

 
radionica