15.09.17

22. rujna Udruga Slap organizira tematski forum Putevima hrane

Udruga Slap u okviru Panona festa 2017. organizira tematski forum o značaju hrane, prije svega plasman hrane malih proizvođača i kako podržati njihovu konkurentnost na tržištu. Rok za prijavu je 20. rujna.

Udruga Slap s partnerima - RRA Slavonije i Baranje, LAGom Baranja i Općinom Erdut, u okviru Panona festa 2017. organizira u petak, 22. rujna 2017. tematski forum Putevima hrane. Forum se održava u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru.

Forumom se nastoji dodatno osvijestiti značaj hrane, prije svega plasman hrane malih proizvođača i kako podržati njihovu konkurentnost na sve okrutnijem tržištu. U tom smislu razmatrat će primjere dobre prakse, uspješne poslovne modele koji mogu zaživjeti i dati zamah prvenstveno proizvođačima visokokvalitetne organske hrane, autohtonih i regionalnih proizvoda.

Udruga će okupiti proizvođače i njihove asocijacije, LAGove, jedinice lokalne samouprave, predstavnike institucija i dakako distributere koji s njima dijele svoja poslovna iskustva i ukazuju na ključne izazove. Podršku u organizaciji im pruža LAG Baranja, koji okuplja male proizvođače i pruža podršku u njihovu boljem predstavljanju na tržištu.

Svoje sudjelovanje potvrđujete popunjavanjem elektronske prijavnice putem linka za prijavu i to najkasnije do srijede, 20. rujna 2017.

Za dodatne informacije možete se obratiti telefonom na 031 213-556 ili putem elektronske pošte na udruga.slap@gmail.com.

putevima hrane

 
događanja