Mreža za lokalni razvoj - MLR

Mreža za lokalni razvoj neformalna je mreža koju od 2004. facilitira ODRAZ i koja služi kao platforma za razmjenu informacija i relevantnih podataka članova na polju održivog lokalnog razvoja.

Mreža uključuje 590 članova iz cijele Hrvatske, različitih struka i iskustava, okupljenih oko istog cilja unaprijeđenja i razvoja lokalne zajednice kao temelja razvoja Hrvatske.

ODRAZ je inicijator i koordinator mreže te joj nudi relevantne informacije i edukacije te povezivanje radi zajedničkog djelovanja.

- - - - - - - - - - - -

U svibnju 2013. proveli smo elektronsku anketu o zadovoljstvu članova Mreže za lokalni razvoj e-biltenom MLR Info servis.

Elektronski upitnik smo kreirali s ciljem unaprjeđenja sadržaja i izgleda MLR Info servisa. Upitnik koji je sadržavao 13 pitanja, dostavljen je na 446 e-mail adresa (s nekih e-mail adresa su nam se vratile poruke o neisporučenosti), rok za dostavu odgovora bio je pet dana, a prikupljeno je 80 odgovora (17,9% ). Nismo radili dubinsku analizu, niti smo ponavljali pozive članovima za sudjelovanjem u ispitivanju te smo zadovoljni inicijalnim odazivom.

Zajedno za poboljšanje Mreže za lokalni razvoj (MLR) - Rezultati ankete