• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
09.07.20
 

Uskoro dva dodatna Erasmus+ poziva za prijavu projekata KA2

Kao odgovor na posljedice pandemije koronavirusa, Europska komisija će uskoro objaviti dva nova Erasmus+ poziva za prijavu projekata u 2020. godini na temu Inovativne prakse u digitalno doba te Jačanje kreativnosti i kulture. Riječ je o pozivima za KA2 Strateška partnerstva, a oba poziva imat će rok za prijavu u listopadu 2020. godine.

 najava natječaja
 
08.07.20
 

Poziv na tematsku radionicu razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i LPZ-a Sisačko-moslavačke županije

Pozivamo članove LPZ-a Sisačko-moslavačke županije i ostale zainteresirane  na tematsku radionicu povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i LPZ-a Sisačko-moslavačke županije. Radionica će se održati u četvrtak 16. srpnja 2020. s početkom u 13.30 sati u prostoru Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA d.o.o. (Rimska 28, Sisak). Očekivano trajanje radionice je dva sata.

 ZgAktiv
 
08.07.20
 

Objavljena dva nova poziva za programe informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda - Enjoy it's from Europe

Kako bi podržala poljoprivredno-prehrambeni sektor uslijed krize izazvane COVID-19, Komisija je raspisala dva poziva za prijedloge programa promocije u vezi s poljoprivrednim proizvodima koja se provode na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama s rokom predaje do 27. kolovoza 2020. Prijedlozi se mogu zaprimati od 7. srpnja 2020.

 natječaj
 
07.07.20
 

Sudjelujte u Europskom tjednu održivog razvoja - uživo ili virtualno - i budite održivi!

Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) uspješno se provodi već šestu godinu za redom, a ove će se godine iznimno održati od 20. do 26. rujna. Mogu se prijaviti i događaji koji će se održati u razdoblju od 18. rujna do 8. listopada. Kriza COVID-19 sve je naše planove okrenula naopačke. Međutim, čvrsto vjerujemo kako je održivi razvoj potreban više nego ikad prije! Stoga vas potičemo da budete kreativni i organizirate aktivnosti koje se mogu sigurno odvijati u danim okolnostima - uživo ili virtualno - i već sada osmislite i prijavite svoj događaj. Što nas više sudjeluje, jača je poruka koju šaljemo!

 BudimoOdrživi
 
07.07.20
 

Poziv na interaktivnu raspravu "Mali obnovljivi izvori energije - prilika za građane i poduzetnike?"

Udruga DOOR poziva na interaktivnu raspravu "Mali obnovljivi izvori energije - prilika za građane i poduzetnike?", koja će se održati u Hotelu Antunović, 10. srpnja 2020. Ideja je raspraviti prepreke i preporuke za lakši i brži razvoj malih obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj, s osvrtom na regiju.

 događanja
 
30.06.20
 

Objavljen Godišnji izvještaj ODRAZ-a za 2019.!

Kao i svih godina do sada, pripremili smo pregled naših projekata, aktivnosti, inicijativa, suradnji i postignuća ostvarenih tijekom 2019. godine.

 OdraziSe
 
30.06.20
 

Sudjelujte na tematskoj radionici razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

Pozivamo članove Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županijei ostale zainteresirane na tematsku radionicu povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije. Radionica će se održati 9. srpnja 2020. s početkom u 13.00 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije (Velimira Škorpika 6). Rok za prijavu je 6. srpnja.

 ZgAktiv