• Naslovnica
15.04.14

Održiva mobilnost? Kako to rade Ljutomer, Murska Sobota, Čakovec i Koprivnica!

Predstavnici članova CIVINET mreže iz Hrvatske i Slovenije su od 9. do 10. travnja sudjelovali na zanimljivom studijskom posjetu nekoliko slovenskih i hrvatskih gradova. Tako su u slovenskoj Murskoj Soboti i Ljutomeru te hrvatskom Čakovcu i Koprivnici imali priliku saznati više o aktivnostima usmjerenim ka održivoj mobilnosti u na području tih ...

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
24.04.14
 

Dodjela sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris je objavila natječaj za dodjelu sredstava za sljedeće programe Zaklade - Znanje i otkrića; Stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota i Projekt "Zaklada Adris daruje vam svjetlost". Prijave se primaju do 24. svibnja 2014.

 natječaj
 
18.04.14
 

Usvojena Uredba o programu Europa za građane 2014.-2020.

Službeno je usvojen program Europa za građane 2014. - 2020. Uredba Vijeća o uspostavljanju programa Europa za građane za razdoblje od 2014. do 2020. stupa na snagu po objavi u Službenom listu EU-a, krajem travnja 2014. godine. Programski vodič biti će dostupan početkom svibnja.

 progami EU
 
16.04.14
 

Natječaj za mlade poduzetnike s idejom održivog razvoja zajednice

Na natječaj pod nazivom Youth Citizen Entrepreneurship Competition može se prijaviti inovativna ideja i plan za osnivanje poduzeća ili projekt već postojećeg poduzeća koje je ostvarilo značajan društveni utjecaj. Rok prijave je 30. lipnja 2014. godine,

 natječaj
 
16.04.14
 

Katalog programa neformalnog obrazovanja civilnog društva

Online katalog programa neformalnog obrazovanja na jednom mjestu daje pregled radionica, treninga, seminara i drugih obrazovnih programa koje provede organizacije civilnoga društva (udruge) u Hrvatskoj. Programi su u domeni neformalnog obrazovanja, što znači da nisu dio formalnog obrazovnog sustava (škole, fakulteti, visoka učilišta...).

 edukacija
 
15.04.14
 

Održiva mobilnost? Kako to rade Ljutomer, Murska Sobota, Čakovec i Koprivnica!

Predstavnici članova CIVINET mreže iz Hrvatske i Slovenije su od 9. do 10. travnja sudjelovali na zanimljivom studijskom posjetu nekoliko slovenskih i hrvatskih gradova. Tako su u slovenskoj Murskoj Soboti i Ljutomeru te hrvatskom Čakovcu i Koprivnici imali priliku saznati više o aktivnostima usmjerenim ka održivoj mobilnosti u na području tih gradova.

 CIVINET
 
15.04.14
 

Nagrada za organizacije civilnog društva za doprinos u promoviranju europskog identiteta i integracije

Europski gospodarski i socijalni odbor objavio je natječaj za dodjelu nagrade organizacijama civilnog društva, koja ima za cilj poticanje OCD-a koji su ostvarili značajan doprinos u promoviranju europskog identiteta i integracije. Rok za dostavu prijava je 15. lipanj 2014.

 natječaj
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti