• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
03.08.20
 

ODRAZ-ov tim sudjelovao u emisiji Euctionary

Marko Stančec i Lidija Pavić-Rogošić su sudjelovali u emisiji Euctionary koju vodi CROSOL - Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske. Tema ove epizode bila je održivi gradovi i zajednice.

 ODRAZ-ove vijesti
 
28.07.20
 

Otvorene prijave za sudjelovanje na 7. Skupštini i Forumu mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE

7. godišnja skupština i forum Mreže održat će se kao objedinjeno hibridno događanje 8. i 9. rujna / septembra 2020. u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu te putem platforme ZOOM. Organizatori su mreža CIVINET Slo-Hr-JIE i Grad Zagreb, uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra. Rok za prijavu je 1. rujna 2020.

 CIVINET
 
23.07.20
 

Otvoren poziv na dodjelu bespovratnih sredstava: „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III“

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je otvoreni trajni poziv na dodjelu bespovratnih sredstava UP.02.2.2.14 "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom - faza III", ukupne vrijednosti 150.000.000,00 kuna. Rok za podnošenje projektnih prijedloga počinje teći od 4. kolovoza 2020. godine u 9:00 sati.

 natječaj
 
22.07.20
 

[Zabilježite datum] 7. godišnja skupština i forum mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa

7. godišnja skupština i forum Mreže održat će se kao objedinjeno hibridno događanje 8. i 9. rujna / septembra 2020. u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu te putem platforme ZOOM. Organizatori su mreža CIVINET Slo-Hr-JIE čije je ODRAZ Tajništvo i Grad Zagreb, uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra. Detaljan program rada bit će objavljen uskoro. Do tada, rezervirajte datum!

 CIVINET
 
20.07.20
 

Održane tematske radionice povezivanja i razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i LPZ-a Šibensko-kninske i Sisačko-moslavačke županije

U sklopu projekta #ZgAktiv za jačanje LPZ-a Grada Zagreba održane su dvije tematske radionice na kojima je predstavljena metodologija 'PIIP foruma' za osmišljavanje partnerskih projekata te proces i metodologija evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), participativni proces planiranja SRLJP te proces provedbe analize tržišta rada. Radionica u Šibeniku održana je 9. srpnja, a u Sisku 16. srpnja.

 ZgAktiv
 
20.07.20
 

Javni poziv udrugama za sudjelovanje u snimanju promotivnog video spota za promicanje vidljivosti rada udruge i manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Predstavite rad svoje udruge i način kako pomažete građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize te sudjelujte u manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga 2020. Rok za prijavu na natječaj traje do 6. rujna 2020.

 natječaj
 
20.07.20
 

Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2020.“

Prijavite se i osvojite sredstva i podršku PR stručnjaka za promociju vaših projekata. Tema poziva: Lokalni razvoj. Rok za dostavu prijava: 4. rujna 2020.

 nagradni natječaj