• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

27 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
04.02.16
 

Zaklada "Kultura nova" objavila prvi javni poziv u okviru Programa podrške 2016.

Poziv je namijenjen organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti. Rok za prijavu je 16. ožujka 2016.

 natječaj
 
04.02.16
 

Prvi poziv iz programa transnacionalne suradnje Interreg ADRION 2014.-2020.

Program transnacionalne suradnje Interreg ADRION 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u Jadranskoj i jonskoj regiji na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga. Poziv je otvoren do 25. ožujka 2016. do 17:00 (CET).

 natječaj
 
03.02.16
 

Koji su rezultati nedavno završene COP 21 konferencije o klimatskim promjenama i koja su očekivanja od Republike Hrvatske u vezi toga?

Saznajte koje su obaveze i očekivanja od Republike Hrvatske nakon nedavno završene konferencije o klimatskim promjenama COP 21 u Parizu. Sudjelovat će i novi ministar zaštite okoliša i prirode prof. Slaven Dobrović. Okrugli stol će se održati u subotu 6. veljače 2016. u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu (Perkovčeva 2).

 okrugli stol
 
01.02.16
 

Održan drugi sastanak partnera projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu"

Tijekom sastanka projektnog tima održanog 27. siječnja 2016. u prostoru ODRAZ-a raspravljeno je dosad učinjeno te su dogovorene daljnje aktivnosti vezane uz provedbu projekta Dijalog o mobilnosti u Zagrebu.

 mobilnostZG
 
01.02.16
 

Prijavite ili predložite projekte u svojoj zajednici!

Tvrtka Drogerie Market (DM) raspisala je natječaj pod nazivom Jer sve smo to MI. Do 29. veljače 2016.  prijavite ili predložite društveno-odgovorne projekte i podržite njihovu realizaciju.

 natječaj
 
28.01.16
 

Otvoreni pozivi za predfinanciranje i međufinanciranje projekata udruga u okviru Programa Europa Plus u 2016.

Nacionalna zaklada je objavila Poziv za predfinanciranje i Poziv za međufinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2016. Cilj je obaju poziva omogućiti financijsku stabilnost i plativost organizacija civilnoga društva i nesmetanu provedbu odobrenih projekata iz strukturnih fondova Europske unije. Poziv je kontinuirano otvoren za prijavu do 28. listopada 2016.

 natječaj
 
28.01.16
 

Nacionalna zaklada raspisala poziv za iskaz interesa "Znanje bez granica"

Poziv je namijenjen isključivo udrugama za iskazivanje interesa za suradnju s Nacionalnom zakladom u području razmjene znanja kroz sudjelovanje na međunarodnim skupovima (A) i dolaskom međunarodnih stručnjaka u RH (B). Moguće je ostvariti i sufinanciranje za predstavljanje Republike Hrvatske sudjelovanjem predstavnika udruga u međunarodnim programskim mrežnim organizacijama i/ili institucijama (C). Poziv je otvoren kontinuirano do 10. studenoga 2016.

 natječaj