• Naslovnica
 • 29.04.16

  Započela serija susreta s građanima u sklopu projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu"

  Susret s građanima Črnomerca održan u utorak 26. travnja 2016. bio je prvi u nizu skupova koji se pod nazivom "Kretanje mojim kvartom" održavaju u okviru projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu". U večernjim satima u prostoru mjesnog odbora Bartol Kašić okupilo se 50-ak sudionika - vijećnika Gradske četvrti Črnomerec i njenih odbora, predstavn...

  saznajte više
 • 03.03.16

  Otvorene prijave za Europski tjedan održivog razvoja 2016.!

  Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se svake godine od 30. svibnja - 5. lipnja. Obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj. Ovogodišnji ETOR posvećen je Globalnim ciljevima održivog razvoja. Pozivamo vas da se aktivno uključite i svojim aktivnostim...

  saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

27 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
29.04.16
 

Započela serija susreta s građanima u sklopu projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu"

Susret s građanima Črnomerca održan u utorak 26. travnja 2016. bio je prvi u nizu skupova koji se pod nazivom "Kretanje mojim kvartom" održavaju u okviru projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu". U večernjim satima u prostoru mjesnog odbora Bartol Kašić okupilo se 50-ak sudionika - vijećnika Gradske četvrti Črnomerec i njenih odbora, predstavnika bolnica, škola, sportsko-rekreacijskih i drugih organizacija s tog područja te građana Črnomerca koji žele pridonijeti poboljšanju uvjeta kretanja u njihovom dijelu grada. Nakon kratkih uvodnih riječi predsjednice ODRAZ-a Višnje Jelić Mück, predsjednika GČ Črnomerec Josipa Jelića i gradskog zastupnika Alena Ostojića, riječ su dobili građani.

 mobilnostZG
 
28.04.16
 

Natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris je objavila natječaj za dodjelu sredstava za programe (1) Znanje i otkrića i (2) Stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota te dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijavu je 27. svibnja 2016.

 natječaj
 
28.04.16
 

Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2016. godini

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva sve zainteresirane udruge usmjerene na razvoj volonterstva u Republici Hrvatskoj da se prijave za financijsku podršku projektima koji doprinose promociji i razvoju volonterstva na području Republike Hrvatske. Ukupno planirana vrijednost Poziva je 1.850.000,00 kuna. Rok za dostavu prijava je 27. svibnja 2016.

 natječaj
 
28.04.16
 

Hrvatske autoceste dodjeljuju sredstva za cestarinu za organizacije civilnog društva koje provode programe humanitarnog karaktera

Hrvatske autoceste d.o.o. raspisale su Javni natječaj za dodjelu sredstava za cestarinu koja se ostvaruje kao dodjela prava korištenja autoceste i objekata pod naplatom cestarine, pod upravljanjem Hrvatskih autocesta, bez plaćanja naknade (financijska potpora) za organizacije civilnog društva koje provode programe humanitarnog karaktera u svrhu zaštite i promicanja zdravlja djece, pružanja pomoći oboljeloj djeci te pružanja pomoći djeci s invaliditetom i posebnim potrebama. Javni natječaj je otvoren do 06. svibnja 2016. do 15:00 sati.

 natječaj
 
28.04.16
 

Prijavite se na Dane otvorenih vrata udruga 2016.!

Ured za udruge VRH poziva udruge širom Hrvatske da od 23. do 25. svibnja otvore vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti. Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

 DOVU2016
 
28.04.16
 

Naglasci plenarne sjednice EGSO-a, travanj 2016.

Na plenarnoj sjednici održanoj 27. travnja u Bruxellesu EGSO je usvojio dva mišljenja: (1) o integraciji izbjeglica u EU-u i (2) kružnom gospodarstvu. Tijekom drugog dana 28. travnja vodila se rasprava o inicijativi za energetsku uniju. EGSO je izradio prijedloge dva mišljenja vezana za energetiku: Stanje energetske unije 2015. i Vanjska dimenzija energetske politike EU-a,  o kojima se raspravlja na plenarnoj sjednici prije njihovog usvajanja. U raspravi sudjeluje i Maroš Šefcovic, potpredsjednik Europske komisije zadužen za energetsku uniju.

 EGSO
 
27.04.16
 

Objavljen javni poziv za dodjelu oznake "Hrvatski otočni proizvod"

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za dodjelu oznake "Hrvatski otočni proizvod". Oznaka "Hrvatski otočni proizvod" može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači. Otočni proizvođači koji kandidiraju za dodjelu oznake "Hrvatski otočni proizvod" mogu biti pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište na otocima i svoju djelatnost obavljaju na otocima. Javni poziv je otvoren do 25. svibnja 2016.

 natječaj