• Naslovnica
17.09.14

Održana završna konferencija projekta "Kapacitet za razvoj"

Dana 15. rujna 2014. u prostoru Tribine Grada Zagreba održana je završna konferencija projekta "Kapacitet za razvoj". Cilj projekta bio je jačanje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba (LPZ Zagreb). ODRAZ je kao član LPZ-a bio jedan od partnera u projektu. Osmislili smo logo LPZ-a, priredili Komunikacijsku strategiju, proveli neko...

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
17.09.14
 

CIVITAS ELAN na festivalu ClosEUp/ Europa izbliza

U sklopu Filmskog festivala kreativnog dokumentarnog filma ClosEUp / Europa izbliza koji je održan 13. rujna 2014. u Europskom domu, zagrebačka publika imala je priliku vidjeti 20 kratkih filmova o uspješnim projektima koji su financirani iz fondova EU. Prikazan je i kratki film o projektu CIVITAS ELAN.

 ODRAZOVE vijesti
 
17.09.14
 

Održana završna konferencija projekta "Kapacitet za razvoj"

Dana 15. rujna 2014. u prostoru Tribine Grada Zagreba održana je završna konferencija projekta "Kapacitet za razvoj". Cilj projekta bio je jačanje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba (LPZ Zagreb). ODRAZ je kao član LPZ-a bio jedan od partnera u projektu. Osmislili smo logo LPZ-a, priredili Komunikacijsku strategiju, proveli nekoliko radionica i istraživanje medu članovima o Strategiji razvoja ljudskih potencijala.

 ODRAZOVE vijesti
 
17.09.14
 

INA je pokrenula projekt „Prostor za vaše ideje“ za razvoj kvalitetnih projekata lokalne zajednice

Tvrtka INA je u sklopu projekta "Prostor za vaše ideje" raspisala natječaj kojim će dati na korištenje svoje prostore, koji većinom nisu u upotrebi, a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice. Na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske.

 natječaj
 
17.09.14
 

Zajedno smo jači - osvojite donaciju za projekt uz pomoć Hrvatskog Telekoma

Pozivaju se sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte prijave na natječaj Hrvatskoga Telekoma "Zajedno smo jači". Prijavite projekt do 5. listopada i osvojite donaciju!

 natječaj
 
17.09.14
 

Poziv na konferenciju "Suradnjom do lokalnog energetskog razvoja"

DOOR - Društvo za oblikovanje održivog razvoja poziva na nacionalnu konferenciju "Suradnjom do lokalnog energetskog razvoja" koja će se održati u petak, 26. rujna 2014. u Karlovcu (Hotel Korana-Srakovcic).

 
 
16.09.14
 

Raspisan natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

Četiri regionalne zaklade - partneri Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, raspisale su drugi natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici" u 2014. godini. Rok za prijavu je 15. listopada 2014.

 natječaj
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti