• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

31 stručna publikacija i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
18.10.18
 

Iskoristi priliku, uključi se u rad udruga i sudjeluj u projektu Odrazi se znanjem - pokreni zajednicu!

Student/ica si Ekonomskog ili Grafičkog fakulteta u Zagrebu? Pitaš se koji su stvarni problemi u društvu? Želiš istražiti kako svoje znanje i vještine iskoristiti za dobrobit zajednice? Želiš steći praktično iskustvo uz mentorsku podršku za osobni razvoj i upoznati nove kolege/ice. Raspitaj se na svom fakultetu i dođi na predstavljanje projekta društveno korisnog učenja "Odrazi se znanjem - pokreni zajednicu".

 poziv studentima
 
18.10.18
 

Otvorene prijave za natjecanje u kampanji Prva Generacija Hrvatska 2018

Otvorene su prijave za natjecanje u kampanji Prva Generacija Hrvatska 2018 koju organizira veleposlanstvo Švedske u Hrvatskoj, uz podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Udruge gradova Hrvatske. Kampanja #PrvaGeneracija je natjecanje za učenike srednjih škola u Hrvatskoj u izradi informativne kampanje na temu Globalnih ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Rok za prijavu je 22. studenog 2018.

 natječaj
 
18.10.18
 

U EGSO-u održana rasprava "Vanjske prijetnje i izazovi za EU"

U Europskom gospodarskom i socijalnom odboru (EGSO) je 17. listopada 2018. održana rasprava o temi "Vanjske prijetnje i izazovi za EU", uz sudjelovanje Federice Mogherini, visoke predstavnice EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku te potpredsjednice EU.

 Novosti iz EGSO-a
 
17.10.18
 

Sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba

U prostoru ZgForuma u Zagrebu održana je 11. listopada 2018. sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba, prva u 2018. godini. Predstavnice Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada ukratko su izvijestile o dosadašnjoj provedbi Razvojne strategije.

 sudjelovali smo
 
17.10.18
 

Otvoren natječaj za prijavu kandidata za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ovjavilo je Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini. Državna nagrada za volontiranje je najviše priznanje što ga Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i druge volonterske aktivnosti. Rok za prijavu je 31. listopada 2018.

 natječaj
 
17.10.18
 

Poziv na događaj Global Children's Designathon

JCI Croatia organizira događaj Global Children's Designathon namijenjen djeci između 7 i 12 godina. Na radionici djeca se upoznaju s problemom, timski kreiraju i dizajniraju izume, grade prototipove koristeći tehnologiju. Radionica se održava 3. studenog 2018. u Zagrebu. Rok za prijavu je 25. listopada.

 događanja
 
17.10.18
 

Poziv na konferenciju o transparentnosti, sudjelovanju javnosti i odgovornosti vlasti u fiskalnoj politici PUBLIC SECTOR ECONOMICS 2018

Institut za javne financije, International Budget Partnership i Friedrich Ebert Stiftung pozivaju na konferenciju o transparentnosti, sudjelovanju javnosti  i odgovornosti vlasti u fiskalnoj politici PUBLIC SECTOR ECONOMICS 2018, koja će se održati 26. listopada 2018. s početkom u 9 sati u Hotelu International (Miramarska cesta 24, Zagreb).

 konferencija