• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
19.10.20
 

Održan peti trening-blok Akademije održivog razvoja za nastavnike

U sklopu projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj" 16. i 17. listopada 2020. održan je peti trening-blok Akademije održivog razvoja za nastavnike u Zlatnoj Gredi. 30 nastavnika iz škola partnera sudjelovalo je na radionici o upravljanju sukobima i posjetilo primjere dobre prakse.

 raz
 
15.10.20
 

Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treći Natječaj iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu Podmjere 4.4. "Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena" - provedba tipa operacije 4.4.1 "Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša".

 natječaj
 
15.10.20
 

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2020. – 2021.)

Otvoren trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga usmjeren je na ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama. Projektni prijedlozi mogu se podnositi od 12. listopada 2020. godine od 9:00 sati.

 natječaj
 
15.10.20
 

Javni poziv za neposredno sufinanciranje promicanja integriranog i inteligentnog prometa na lokalnoj i područnoj razini 2020.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv za sufinanciranje projekta izgradnje i/ili modernizacije prometnih sustava na lokalnoj i područnoj razini u Republici Hrvatskoj. Cilj poziva je povećanje energetske učinkovitosti u prometu uz istovremeno smanjenje emisije štetnih tvari u zraku i sprječavanje onečišćenja okoliša. Rok za prijavu počinje 9. studenog 2020. od 9 sati, a slanje prijava počinje 23. studenog u 9 sati.

 natječaj
 
15.10.20
 

Youth Speak Forum 2020

Ovogodišnje izdanje AIESEC konferencije za mlade, Youth Speak Forum 2020, održat će se u dvorani Hotela Dubrovnik, 30. listopada 2020.

 
 
14.10.20
 

[PIIP Forum] Sudjelujte na hibridnoj radionici razmjene ideja i pripreme projekata!

Pozivamo vas na treću radionicu razmjene ideja i pripreme projekata koji mogu doprinijeti razvoju ljudskih potencijala na području grada Zagreba. Pridružite se, predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima.

 ZgAktiv
 
14.10.20
 

Poziv na panel raspravu Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo

Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo poziva na panel raspravu ˝75 godina od oslobođenja Europe: izgradnja zajedničke europske budućnosti koja će se održati 20. listopada 2020. godine s početkom u 10:30 sati u Konferencijskoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Rok za prijavu je 19. listopada.

 događanja