• Naslovnica
09.07.14

Održan drugi trening blok u sklopu projekta "Znanjem do održivog lokalnog razvoja" u Skradinu

ODRAZ-ov 14. rođendan proveli smo radno u Skradinu gdje smo od 3.- 4. srpnja 2014. održali drugi trening blok za 20 predstavnika udruga s područja zaleđa Šibensko-kninske županije te članova LAG-a Una. Tema edukacije bila je održivi razvoj.

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
02.09.14
 

Poziv za izražavanje interesa

Poziv je otvoren za sve višenacionalne općine u jugoistočnoj Europi (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Srbija, "Bivša Jugoslavenska Republika Makedonija" i Kosovo). Rok za podnošenje prijava je 15. rujna 2014. (24:00 po srednjoeuropskom vremenu).

 natječaj
 
02.09.14
 

Potpora reformama socijalne zaštite

Natječaj je objavljen u skladu s godišnjim planom programa EaSI (Europski program za zapošljavanje i socijalne inovacije), a namjera je pomoći u borbi sa sustavima socijalne zaštite, olakšavajući pristup stručnosti iz drugih zemalja članica ili međunarodnih organizacija. Rok za prijavu je 31. listopada 2014.

 natječaj
 
29.08.14
 

Okrugli stol iz ciklusa "Zagrebački razgovori o zapošljavanju"

Četvrti okrugli stol iz ciklusa "Zagrebački razgovori o zapošljavanju" održat će se u četvrtak 4. rujna 2014. godine od 10 do 12 sati u dvorani "Plavi salon" (HZZ PU Zagreb, Zvonimirova 15). U sklopu okruglog stola Goran Jeras, pokretač prve hrvatske etičke banke, predstavit će buduću banku te mogućnosti za financiranje udruga i zadruga kroz istu.

 zapošljavanjefinanciranje
 
28.08.14
 

Ponovno otvaranje natječaja "Primjena ICT tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa"-povećana sredstva na 34 milijuna kuna

Ministarstvo poduzetništva i obrta započet će ponovno zaprimanje projektnih prijava po Pozivu na dostavu projektnih prijava "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa" s 01. rujnom 2014. godine. Poziv se vodi kao trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava DO ISKORIŠTENJA SREDSTAVA s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 30. lipnja 2015. godine.

 natječaj
 
26.08.14
 

Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2014. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2014. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta. Rok za podnošenje Zahtjeva i propisane dokumentacije je 31. listopada 2014.

 natječaj
 
26.08.14
 

Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Opći cilj ovog poziva je podizanje razine kvalitete stručnog obrazovanja i usavršavanja, usvajanje poduzetničkih kompetencija, poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 01. listopada 2014.

 natječaj
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti