• Naslovnica
11.11.14

U Centru za kulturu Trešnjevka održana radionica "Održivi lokalni razvoj vođen zajednicom"

U sklopu projekta "Aktivni građani za Zagreb" 5. i 6. studenog 2014. godine u Centru za kulturu Trešnjevka održana je radionica za 25 sudionika - većinom predstavnika udruga s područja grada Zagreba. Polaznici su se tijekom dvodnevnog rada upoznali s konceptom održivog razvoja, novim pristupom lokalnom razvoju u EU, osnovnim principima organizi...

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

24 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
26.11.14
 

Promocija mjera za zapošljavanje mladih kroz Garanciju za mlade

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava će u razdoblju od 28. studenog do 19. prosinca 2014. u 11 hrvatskih gradova predstaviti mjere za poticanje zapošljavanja mladih. Zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na predstavljanjima će moći saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade, informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba, a tom prilikom bit će predstavljena i nova Internet stranica.

 najava događanja
 
26.11.14
 

Besplatan program WISE za žene inovatore u društvenom poduzetništvu

Ako ste žena iz Hrvatske, Španjolske ili Grčke sa strašću za društvene promjene i inovacije, te tražite potporu, savjet i nadahnuće da ostvarite svoje zamisli i ideje prijavite se na program WISE. Program WISE za sudionice je besplatan. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika. Rok za prijavu je 18. prosinca 2014. godine.

 edukacija
 
26.11.14
 

Nacrt prijedloga-Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističke infrastrukture na cestama

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture otvorilo je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću povodom objave Nacrta prijedloga Pravilnika o uvjetima za projektiranje i izgradnju biciklističke infrastrukture na cestama. Svoje prijedloge, kritike i primjedbe možete slati do 24. prosinca 2014.

 javno savjetovanje
 
26.11.14
 

Nacrt Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge

Ured za udruge otvara javno savjetovanje o Nacrtu Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

 javno savjetovanje
 
24.11.14
 

Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi

Ministarstvo kulture je objavilo Poziv za predlaganje programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture, nacionalni dopunski program potpore kurikulu u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, namijenjen djeci i mladima u Republici Hrvatskoj za 2015. godinu. Ponude na temelju ovoga Poziva mogu se podnositi do 21. prosinca 2014.

 natječaj
 
18.11.14
 

Trening "Socijalno poduzetništvo sada!"

Na Sardiniji će se od 11. do 18. veljače 2015. održati trening o socijalnom poduzetništvu - edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, liderima mladih i socijalnim radnicima. Edukacija je usmjerena na istraživanje koncepta socijalnog poduzetništva kao inovativnog načina za rješavanje socijalnih problema.  Rok za prijavu je 23. siječnja 2015.

 edukacija
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti