• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
30.06.20
 

Objavljen Godišnji izvještaj ODRAZ-a za 2019.!

Kao i svih godina do sada, pripremili smo pregled naših projekata, aktivnosti, inicijativa, suradnji i postignuća ostvarenih tijekom 2019. godine.

 OdraziSe
 
30.06.20
 

Sudjelujte na tematskoj radionici razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

Pozivamo članove Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županijei ostale zainteresirane na tematsku radionicu povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije. Radionica će se održati 9. srpnja 2020. s početkom u 13.00 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije (Velimira Škorpika 6). Rok za prijavu je 6. srpnja.

 ZgAktiv
 
30.06.20
 

Webinari za pripremu projektnih prijedloga za rok 1.9. Programa Europa za građane

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014 -2020, održat će webinare s potencijalnim prijaviteljima koji bi se željeli prijaviti na mjere 2.1. Bratimljenje gradova, 2.2. Umrežavanje gradova i 2.3. Projekti civilnog društva u sklopu programa Europa za građane 2014 - 2020, s ciljem što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga na zadnji otvoreni natječaj s krajnjim rokom prijave 1. rujna 2020.

 webinar
 
30.06.20
 

Otvorene prijave na tri online radionice

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama na portalu financijskepodrske.hr otvorila prijave na tri online radionice

 online radionice
 
29.06.20
 

Fond solidarnosti u kulturi otvorio drugi krug poziva na prijave

Kao odgovor na globalnu krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa European Cultural Foundation u suradnji s drugim zakladama osnovala je Culture of Solidarity Fund. Iz fonda će se podržavati manje i veće kulturne inicijative koje u aktualnom trenutku jačaju europsku solidarnost i ideju Europe kao zajedničkog javnog prostora. Rok za prijavu na drugi krug poziva je 14. srpnja.

 natječaj
 
29.06.20
 

[Osvrt] Kada se usred epidemije dogodi potres

U lipanjskom glasilu Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO) objavljen je u rubrici "Svjedoci vremena" osvrt ODRAZ-ove direktorice o osjećajima i životu u ovom čudnom razdoblju, kojem je trebalo pristupiti u drugačijem duhu da bi se moglo u potpunosti živjeti. U glasilu su i svjedočanstva drugih članova i članica EGSO-a, puna iskrenosti, želje za dijalogom i potrebe za komunikacijom.

 Novosti iz EGSO-a
 
26.06.20
 

Održana četvrta radionica evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba

U ZgForumu je 25. lipnja 2020. održana posljednja radionica evaluacije aktualne Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba, koja se nadovezala tematski na treću radionicu. Cilj ovih radionica bilo je postavljanje kvalitetnih temelja za provedbu evaluacije SRLJP-a. Na jesen slijede radionice definiranja elemenata za izradu nove Strategije.

 ZgAktiv