• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

27 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
22.07.16
 

Objavljen E-impuls

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijava "E-Impuls". U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. dodijelit će se bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 250.000.000,00 kuna mikro i malim poduzećima. Rok za ptijavu je 30. rujna 2016.

 natječaj
 
21.07.16
 

Godišnji izvještaj o radu ODRAZ-a za 2015. godinu

Obilježavanje 15. obljetnice djelovanja ODRAZ-a, 12 projekata u provedbi, nastavak ODRAZ-ove škole za dobro upravljanje i participativni razvoj, sudjelovanje u radu Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO), aktivno sudjelovanje u praćenju javnih politika, nova web stranica posvećena održivoj urbanoj mobilnosti, nagrada Oktavijan za najbolji namjenski film...O brojnim aktivnostima i postignućima ODRAZ-a u 2015., saznajte u godišnjem izvještaju koji smo pripremili.

 ODRAZOVE vijesti
 
21.07.16
 

Javni poziv za društve inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART objavila je "Poziv za društvene inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije u lokalnoj zajednici". Podržat će se četiri ideje - dvije u Istarskoj i dvije u Primorsko-goranskoj županiji. Rok za prijavu je 31. kolovoza 2016.

 natječaj
 
21.07.16
 

Sedam novih EU natječaja za područje zdravstva, e-usluga i socijalne uključenosti

Ulaganja u razvoj e-usluga javne uprave, bolnice, kliničke centre, klinike i opće bolnice, domove zdravlja, domove za socijalnu skrb i centre za socijalnu skrb u Republici Hrvatskoj provodit će se kroz sedam natječaja iz Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020."

 natječaj
 
21.07.16
 

Ljetna akademija članova savjeta mladih 2016.

Udruga Alfa Albona, u suradnji s Gradom Labinom, Udrugom gradova u RH i Zakladom Friedrich Ebert, i ove godine organizira Ljetnu akademiju članova savjeta mladih. Ljetna akademija održava se u Tunarici, kampu udaljenom 17 km od grada Labina, a ove godine odvijat će se u dva ciklusa: od 22. do 25. i od 27. do 30. kolovoza 2016. Prijave će biti otvorene od 25. srpnja.

 edukacija
 
21.07.16
 

Prijavite se na Startup Camp Rijeka 2016.!

Startup Camp Rijeka održat će se u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 14. do 18. rujna 2016. Pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

 
 
21.07.16
 

Prijavite se za Europski tjedan mobilnosti 2016.!

Svake godine od 16. do 22. rujna, u Europi se obilježava najveći događaj posvećen održivoj urbanoj mobilnosti. Ove se godine Europski tjedan mobilnosti obilježava pod sloganom "Pametna i održiva mobilnost - ulaganje u Europu". Gradovi se pozivaju da organiziraju tjedan događaja ili aktivnosti povezanih s održivom urbanom mobilnošću. Svoje aktivnosti, kojima promiču pametan i održivi gradski prijevoz, tijekom cijele godine mogu prijaviti tvrtke, udruge, škole i svi ostali dionici.

 održiva mobilnost