• Naslovnica
09.07.14

Održan drugi trening blok u sklopu projekta "Znanjem do održivog lokalnog razvoja" u Skradinu

ODRAZ-ov 14. rođendan proveli smo radno u Skradinu gdje smo od 3.- 4. srpnja 2014. održali drugi trening blok za 20 predstavnika udruga s područja zaleđa Šibensko-kninske županije te članova LAG-a Una. Tema edukacije bila je održivi razvoj.

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
23.07.14
 

Pratite novosti iz područja prometne održivosti- prijavite se na CiViNET Info!

Što na polju održivog planiranja i upravljanja prometom rade hrvatski i slovenski članovi CIVINET-a i koje su to aktivnosti koje provodimo u okviru same mreže - sve to možete saznati ako se prijavite na naše kvartalno e-glasilo CIVINET Info.

 ODRAZOVE vijesti
 
22.07.14
 

START - "Danube Region Project Fund"

Cilj START-a je započeti razvoj projekata u Podunavlju i olakšati financiranje transnacionalnih projekata. START će pomoći organizacijama i institucijama u Podunavlju u razvoju i provedbi projektnih ideja. Korisnici će dobivati rano predfinanciranje za svoje projekte u iznosu od 50% vrijednosti projekta. Financirat će se projekti iz slijedećih sektora: povezanost regije; zaštita okoliša; gradnja prosperiteta; i jačanje regije. Rok za prijavu je 17. rujna 2014. godine.

 natječaj
 
21.07.14
 

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2015. godinu

Pravo podnošenja prijava na temelju ovoga Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi, građani i udruge te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave. Rok za podnošenje prijava je 19. rujna 2014. godine.

 natječaj
 
21.07.14
 

Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj

Ured za udruge Vlade RH objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda - Operativni program "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. - 2013. Poziv je posebno usmjeren lokalnim OCD-ima koje nemaju iskustva u vođenju projekata financiranih sredstvima EU (kao nositelji projekta). Rok za podnošenje prijava je 6. listopada 2014.

 natječaj
 
21.07.14
 

Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga

Ured za udruge RH objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda - Operativni program "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. - 2013. Opći cilj ovog Poziva je povećati učinkovitost i sposobnost OCD-a u pružanju socijalnih usluga. Rok za podnošenje prijava je 22. rujna 2014.

 natječaj
 
17.07.14
 

Poziv za prijavu projektnih prijedloga u program Eurostars

Program je namijenjen malim i srednje velikim poduzećima koji se bave razvojno-istraživačkim aktivnostima. Ne postoje tematska ograničenja, a projekti se mogu aplicirati za bilo koje tehnološko područje pod uvjetom da imaju civilnu svrhu te da obuhvaćaju razvoj novog proizvoda, procesa ili usluga. Rok za podnošenje prijava je 11. rujna 2014. do 20:00 h.

 natječaj
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti