• Naslovnica
15.10.14

Održan treći trening blok u sklopu projekta "Znanjem do održivog lokalnog razvoja" u Višnjici

U Višnjici je od 13.- 14. listopada 2014. održan treći trening blok za 20-ak predstavnika udruga i JLS-ova s područja zaleđa Šibensko-kninske županije te članova LAG-a Una. Tema edukacije bila je održivi ruralni razvoj. Gosti predavači bili su Tugomir Majdak, pročelnik upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske žu...

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
17.10.14
 

Mreža CiViNET Slovenija-Hrvatska na konferenciji o održivoj mobilnosti u Mariboru

Predstavnici Mreže CiViNET Slovenija-Hrvatska prisustvovali su 7. listopada 2014. zanimljivoj cjelodnevnoj konferenciji na temu održive mobilnosti, koja se održala u prostorijama mariborskog hotela Habakuk. Organizatori konferencije pod nazivom "Od teorije k praksi - po avtocesti ali peš?" bili su slovenski partneri na međunarodnom projektu INVOLVE, a ulogu suorganizatora je imala mreža CiViNET Slovenija-Hrvatska.

 CIVINET
 
17.10.14
 

Dodjela fnancijske podrške OCD-ima u području međunarodne razvojne suradnje

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je natječaj za dodjelu financijske podrške organizacijama civilnog društva u području međunarodne razvojne suradnje iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2014. godinu. Rok za podnošenje prijava je 12. studeni 2014. godine.

 natječaj
 
15.10.14
 

Održan treći trening blok u sklopu projekta "Znanjem do održivog lokalnog razvoja" u Višnjici

U Višnjici je od 13.- 14. listopada 2014. održan treći trening blok za 20-ak predstavnika udruga i JLS-ova s područja zaleđa Šibensko-kninske županije te članova LAG-a Una. Tema edukacije bila je održivi ruralni razvoj. Gosti predavači bili su Tugomir Majdak, pročelnik upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije, voditeljica LAG-a Podravina Mihaela Lončar i izvršna direktorica Pustare Višnjica Ksenija Plantak.

 edukacija
 
15.10.14
 

Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2014. godini

Državna nagrada za volontiranje je najviše  priznanje što ga Republika Hrvatska dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i druge volonterske aktivnosti. Rok za podnošenje prijava je 30. listopada 2014. godine.

 volontiranje
 
15.10.14
 

Moj Zaba Start - natječaji Zagrebačke banke za dodjelu donacija

Zagrebačka banka je u sklopu Projekta MOJ ZABA START raspisala tri natječaja: Moja zelena zona, Moja prilika i Moja kreativna crta, od kojih se na dva natječaja mogu prijaviti i udruge, i to u području zelenog poduzetništva te poduzetništva u kreativnoj industriji. Rok za prijavu je 1. prosinca 2014.

 natječaj
 
15.10.14
 

Potpora mladima, roditeljima i stručnjacima - sprječavanje ranog napuštanja školovanja

Promocija publikacije te stručni skup na istu temu u organizaciji udruge Pragma održat će se u srijedu, 22. listopada 2014.g., od 13 do 15 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

 najava događanja
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti