• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

27 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
22.08.16
 

Otvoren natječaj za "start-up" projekte u području kulture!

Fondacija Marche, Gospodarska komora Ancone, Politehnički univerzitet Marche, Grad Ancona i institut ISTAO, uz podršku Intesa Sanpaolo, međunarodne bankarske grupacije u okviru koje posluje Banca Intesa, objavile su drugi po redu javni poziv za prijave u "Ecapital Culture Adriatic Start Up School", školu namijenjenu mladim ljudima iz zemalja jadransko - jonskog područja, koja ima za cilj unaprjeđenje kulturno-povijesne baštine regije kroz razvoj inovativnih "start¬-up" inicijativa. Rok prijave 15. rujna 2016.

 natječaj
 
22.08.16
 

Nacionalna zaklada raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Institucionalna podrška dodjeljuje se u 3 kategorije kroz 3 zasebna podnatječaja. Rok za prijavu je 15. rujna 2016.

 natječaj
 
22.07.16
 

Objavljen E-impuls

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijava "E-Impuls". U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. dodijelit će se bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 250.000.000,00 kuna mikro i malim poduzećima. Rok za ptijavu je 30. rujna 2016.

 natječaj
 
21.07.16
 

Godišnji izvještaj o radu ODRAZ-a za 2015. godinu

Obilježavanje 15. obljetnice djelovanja ODRAZ-a, 12 projekata u provedbi, nastavak ODRAZ-ove škole za dobro upravljanje i participativni razvoj, sudjelovanje u radu Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO), aktivno sudjelovanje u praćenju javnih politika, nova web stranica posvećena održivoj urbanoj mobilnosti, nagrada Oktavijan za najbolji namjenski film...O brojnim aktivnostima i postignućima ODRAZ-a u 2015., saznajte u godišnjem izvještaju koji smo pripremili.

 ODRAZOVE vijesti
 
21.07.16
 

Javni poziv za društve inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART objavila je "Poziv za društvene inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije u lokalnoj zajednici". Podržat će se četiri ideje - dvije u Istarskoj i dvije u Primorsko-goranskoj županiji. Rok za prijavu je 31. kolovoza 2016.

 natječaj
 
21.07.16
 

Sedam novih EU natječaja za područje zdravstva, e-usluga i socijalne uključenosti

Ulaganja u razvoj e-usluga javne uprave, bolnice, kliničke centre, klinike i opće bolnice, domove zdravlja, domove za socijalnu skrb i centre za socijalnu skrb u Republici Hrvatskoj provodit će se kroz sedam natječaja iz Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020."

 natječaj
 
21.07.16
 

Ljetna akademija članova savjeta mladih 2016.

Udruga Alfa Albona, u suradnji s Gradom Labinom, Udrugom gradova u RH i Zakladom Friedrich Ebert, i ove godine organizira Ljetnu akademiju članova savjeta mladih. Ljetna akademija održava se u Tunarici, kampu udaljenom 17 km od grada Labina, a ove godine odvijat će se u dva ciklusa: od 22. do 25. i od 27. do 30. kolovoza 2016. Prijave će biti otvorene od 25. srpnja.

 edukacija