• Naslovnica
16.03.15

Sudjelujte u Europskom tjednu održivog razvoja 2015.!

Prvi Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se od 30. svibnja - 5. lipnja 2015. Obilježava se diljem Europe u cilju poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj. Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a. Krenite sada - prijavite se i djelujte!

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

24 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
31.03.15
 

Mogućnosti korištenja sredstava dostupnih iz strukturnih fondova i programa Europske unije za financiranje projekata istraživanja, razvoja i inovacija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata istraživanja, razvoja i inovacija iz Europskih strukturnih fondova te programa Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine. Radionica će se održati u petak 10. travnja 2015. godine u Konferencijskoj dvorani Ministarstva s početkom u 11 sati.

 informativna radionica
 
31.03.15
 

Najava seminara "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" u Osijeku i Zagrebu

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava poziva na seminar "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" u želji da što više potencijalnih korisnika koji se bave područjem zapošljavanja, socijalnog uključivanja, obrazovanja, cjeloživotnog učenja i dobrog upravljanja informira o ESF-u te motivira potencijalne prijavitelje da započnu s pripremom svojih projekata. Seminar će se održati 8. travnja u Osijeku te 9. travnja 2015. u Zagrebu.

 seminar
 
30.03.15
 

Prijavite se na seminar "e-Participativni alati!"

Sudjelujte na seminaru "e-Participativni alati" i upoznajte se s islandskim i njemačkim iskustvima primjene e-participatornih alata u jačanju demokracije i participativnom budžetiranju! Seminar koji će se održati 15. i 16. travnja 2015. u Zagrebu (Hotel International) namijenjen je organizacijama civilnog društva i građanskim inicijativama zainteresiranima za zagovaranje "dobrog upravljanja" u svojim lokalnim sredinama.

 seminar
 
27.03.15
 

Dodjela donacija za programe "Tisuću dana na Jadranskom moru" i "Volimo Jadransko more"

U sklopu društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere d.d. drugu godinu za redom organizira nacionalne programe "Tisuću dana na Jadranskom moru" i "Volimo Jadransko more" na koje se mogu prijaviti javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu na oba natječaja je 19. travnja 2015. godine

 natječaj
 
27.03.15
 

Financijske potpore projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dodjeljuje bespovratna sredstva projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. Rok prijave je 30. travnja 2015.

 na
 
26.03.15
 

Društveni inovatori, osvojite 50 tisuća eura i stručno mentorstvo!

Europskim natječajem u društvenim inovacijama ''New Ways to Grow'' želi se podržati novu generaciju europskih inovatora čiji projekti riješavaju društvene probleme i potiču pozitivne promjene. Rok za prijavu je 8. svibnja 2015. godine u 12:00 sati (po briselskom vremenu).

 natječaj
 
26.03.15
 

HTZ objavila javni poziv za program "Potpore događanjima" u 2015. godini

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je Javni poziv za kandidiranje događanja za dodjelu potpora iz programa "Potpore događanjima" u 2015. godini. Rok prijave je 20 travnja 2015.

 natječaj