• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

31 stručna publikacija i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
21.03.19
 

Poziv na tribinu Obnovljivi izvori energije

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) organizira tribinu "Uloga obnovljivih izvora energije u razvoju lokalnih zajednica" koja će se održati 2. travnja 2019. u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice ˝Fran Galović˝ Koprivnica, s početkom u 18 sati.

 događanja
 
20.03.19
 

Konferencija Podržimo održivo

Sudjelujte na konferenciji Podržimo održivo - konferenciji o prilikama za bolju Hrvatsku u organizaciji Hrvatske gospodarske komore koja će 25. ožujka 2019. u Muzeju suvremene umjetnosti od 10 do 16 sati okupiti ključne aktere za primjenu Programa za održivi razvoj za 2030. Rok za prijavu je 22. ožujka 2019.

 događanja
 
19.03.19
 

Predstavili smo projekt OdraziSeZnanjem studentima Grafičkog fakulteta!

Nakon Ekonomskog fakulteta, 18. i 19. ožujka 2019. posjetili smo Grafički fakultet na kojem smo u sklopu kolegija "Tisak i dizajn" i "Digitalni multimedij" studentima predstavili projekt "OdraziSeZnanjem-pokreni zajednicu" i mogućnost sudjelovanja u projektu kroz primjenu metode društveno korisnog učenja, putem koje se studentima omogućava da tijekom ljetnog semestra radom u udrugama svoja znanja i vještine stečene kroz studij primjene u stvarnom životu te izravno doprinesu razvoju zajednice.

 OdraziSeZnanjem
 
18.03.19
 

Sudjelovali smo na panel raspravi o Agendi 2030 u Bruxellesu

5. ožujka 2019. rumunjska platforma FOND organizirala je panel raspravu pod nazivom "Unapređenje provedbe Programa za održivi razvoj 2030. kroz suradnju više aktera" koja se održala u Stalnom predstavništvu Republike Rumunjske pri EU-u u Bruxellesu.

 ODRAZ-ove vijesti
 
15.03.19
 

Predstavljanje projekta OdraziSeZnanjem studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji pohađaju kolegije "Menadžment neprofitnih organizacija" i "Interaktivna marketinška komunikacija", 14. ožujka 2019. predstavili smo projekt #OdraziSeZnanjem -pokreni zajednicu te mogućnost sudjelovanja i stjecanja praktičnog iskustva kroz rad u 11 udruga u kojima će se provoditi metoda društveno korisnog učenja (DKU-a) tijekom ljetnog semestra 2018./19.

 #OdraziSeZnanjem
 
14.03.19
 

Otvorene prijave za program Social Impact Award Hrvatska

Social Impact Award je program koji mladim timovima omogućuje razvoj poslovnih ideja, bespovratna financijska sredstva te sudjelovanje na SIA Summitu u Kijevu! Prijave su otvorene do 1. svibnja 2019.

 natječaj
 
12.03.19
 

Poziv na javno predstavljanje izvještaja Svjetske banke: Ulaganje u jednake mogućnosti za sve / Analiza rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj

Pozivamo vas na prezentaciju i raspravu o izvještaju Svjetske banke "Investiranje u jednake mogućnosti za sve: analiza rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj" u petak, 22. ožujka 2019. u 11:00 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1 / I, Zagreb. Skup se održava pod pokroviteljstvom Višnje Ljubičić, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova. Sudjelovanje prijavite najkasnije do 20. ožujka.

 javno predstavljanje