• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

31 stručna publikacija i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
17.09.18
 

Sudjelujte na regionalnim raspravama o razvojnim prioritetima u procesu pripreme Strategije partnerstva Svjetske banke s Hrvatskom u Splitu i Kninu

Grupacija Svjetske banke započela je s pripremama na izradi Strategije partnerstva s Republikom Hrvatskom 2019. - 2023. Radi se o strateškom dokumentu koji opisuje područja djelovanja i prioritete Svjetske banke u podršci razvojnom programu Hrvatske. Svjetska banka želi čuti stavove različitih dionika  te organizira regionalne rasprave u nekoliko hrvatskih gradova. Nakon Siska i Slavonskog Broda, rasprava će se održati 2. listopada u Splitu i 3. listopada u Kninu.

 Regionalne rasprave
 
17.09.18
 

Poziv na radionicu: Europski socijalni fond - od projektne ideje do provedbe projekta

U listopadu 2018. u Zagrebu i Osijeku održat će se radionice na kojima će se pružati pomoć organizacijama civilnoga društva u izradi projektnih prijedloga za financiranje iz ESF-a. Rok za prijavu na obje radionice je 25. rujna 2018. godine u 12 sati.

 radionica
 
17.09.18
 

Otvorene prijave za trening za Mlade zelene aktiviste 2018.

Zelena europska fondacija u suradnji sa Udrugom Zeleni prozor i Mrežom za suradnju i razvoj Istočne Europe organizira trodnevni trening u okviru projekta "European Green Activists Training", koji će se održati od 19. do 21. listopada. Sudionici će se upoznati s institucijama EU, osnovama zelene politike i politike održivog razvoja. Rok za prijavu je 30. rujna 2018.

 trening
 
17.09.18
 

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2019.

Grad Zagreb je objavio poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2019. Pravo podnošenja prijava na ovaj Poziv imaju javne gradske ustanove kulture, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, udruge i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti. Rok za prijavu je 17. listopada 2018.

 natječaj
 
13.09.18
 

Natječaj za financiranje projekata udruga i zaklada iz donacija ACI d.d.

ACI d.d. poziva neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u prioritetnim područjima za 2018. godinu da se prijave na financijsku podršku projektima ili programima koji doprinose široj društvenoj zajednici u domeni prioritetnih područja definiranih natječajem: Djeca i Mladi; Umjetnost i kulturna baština; Zaštita okoliša; Znanost i sport i Humanitarno djelovanje. Rok za prijavu: 1. listopad 2018.

 natječaj
 
11.09.18
 

Poziv na radionicu "Kreativni građani" u Zagrebu

Desk Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i Kontakt točka programa Europa za građane pri Uredu za udruge Vlade RH organiziraju događanje pod nazivom Kreativni građani.Riječ je o radionici koja će se održati 3. listopada 2018. godine, u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, s početkom u 10 sati.

 
 
11.09.18
 

Webinar o Projektima solidarnosti

U svijetlu pokretanja novog programa Europske snage solidarnosti Agencija za mobilnost i programe EU, 28. rujna 2018. održati će webinar o Projektima solidarnosti. Webinar je namijenjen svima zainteresiranima za prijavljivanje Projekata solidarnosti.

 webinar