• Naslovnica
16.03.15

Sudjelujte u Europskom tjednu održivog razvoja 2015.!

Prvi Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se od 30. svibnja - 5. lipnja 2015. Obilježava se diljem Europe u cilju poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj. Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a. Krenite sada - prijavite se i djelujte!

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

24 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
27.03.15
 

Dodjela donacija za programe "Tisuću dana na Jadranskom moru" i "Volimo Jadransko more"

U sklopu društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere d.d. drugu godinu za redom organizira nacionalne programe "Tisuću dana na Jadranskom moru" i "Volimo Jadransko more" na koje se mogu prijaviti javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rok za prijavu na oba natječaja je 19. travnja 2015. godine

 natječaj
 
27.03.15
 

Financijske potpore projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dodjeljuje bespovratna sredstva projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. Rok prijave je 30. travnja 2015.

 na
 
26.03.15
 

Društveni inovatori, osvojite 50 tisuća eura i stručno mentorstvo!

Europskim natječajem u društvenim inovacijama ''New Ways to Grow'' želi se podržati novu generaciju europskih inovatora čiji projekti riješavaju društvene probleme i potiču pozitivne promjene. Rok za prijavu je 8. svibnja 2015. godine u 12:00 sati (po briselskom vremenu).

 natječaj
 
26.03.15
 

HTZ objavila javni poziv za program "Potpore događanjima" u 2015. godini

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je Javni poziv za kandidiranje događanja za dodjelu potpora iz programa "Potpore događanjima" u 2015. godini. Rok prijave je 20 travnja 2015.

 natječaj
 
26.03.15
 

Konferencija "Ekonomski rast i društveni napredak u ruralnim i urbanim područjima"

Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) je 25. ožujka 2015. organizirao u Rigi veliku konferenciju obilježavajući predsjedavanje Latvije Vijeću EU-a. Lidija Pavić-Rogošić sudjeluje u radu ove konferencije, na kojoj se govori o ekonomskom rastu i društvenom napretku u ruralnim i urbanim područjima.

 EGSO
 
24.03.15
 

Sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2015. godinu

Prijave za sufinanciranje mogu podnijeti udruge koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ili partnera za projekte ugovorene s Europskom komisijom, provedbenom agencijom ili drugim ugovornim tijelom, u sklopu natječaja i programa koji podržavaju razvoj civilnoga društva na području RH. Na ovaj poziv mogu se prijaviti i ostale organizacije civilnog društva (zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne ustanove) koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ili partnera, pri čemu će njihovo financiranje ovisiti o raspoloživosti financijskih sredstava. Javni poziv otvoren je do 1. prosinca 2015. godine.

 natječaj
 
24.03.15
 

„Zajedno do EU fondova“ - predstavljanje mogućnosti ulaganja u Hrvatskoj

Kako bi predstavili mogućnosti i što se želi postići ulaganjima iz EU fondova, Vlada i resorna ministarstva predstavit će u više hrvatskih gradova tijekom ožujka i travnja kampanju pod nazivom "Zajedno do EU fondova".

 natječaj