• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
22.09.20
 

Moj pogled na ciljeve održivog razvoja - nagradni natječaj za učenike srednjih škola

Povodom obilježavanja Europskog tjedna održivog razvoja, pozivamo učenike srednjih škola na sudjelovanje u nagradnom natječaju "Moj pogled na ciljeve održivog razvoja". Budite kreativni i maštoviti te nam crtežom, akvarelom ili u nekoj drugoj tehnici prikažite svoje viđenje jednog od 17 ciljeva i osvojite vrijedan poklon paket. Rok za prijavu: 30. listopada 2020.

 RazmisljajmoOdrzivo
 
22.09.20
 

Otvorene prijave za Zeleni pojas 2020.!

Sedmu godinu zaredom INA pokreće natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata. Natječaj je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj koji svoje ideje i projekte mogu prijaviti do 16. listopada u ponoć.

 natječaj
 
18.09.20
 

Počeo Europski tjedan održivog razvoja 2020.!

Počeo je šesti Europski tjedan održivog razvoja (ETOR), koji se ove godine iznimno održava od 20. do 26. rujna, a proširen je i na događaje i aktivnosti koje se odvijaju od 18. rujna do 8. listopada. Obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja. ODRAZ, koordinator ove europske inicijative u Hrvatskoj, zahvaljuje svima koji su se aktivno uključili i podsjeća sve zainteresirane da to još uvijek mogu učiniti do 8. listopada.

 BudimoOdrživi
 
15.09.20
 

Poziv na okrugli stol „Zagrebački razgovori o zapošljavanju“ LPZ Grada Zagreba

Pozivamo vas na okrugli stol Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba "Zagrebački razgovori o zapošljavanju", koji će se održati u srijedu 23. rujna 2020. u prostorima Udruženja obrtnika Grada Zagreba. Rok za prijavu je 21. rujna.

 ZgAktiv
 
14.09.20
 

Otvorene su prijave za 12. ciklus Kulturpunktove novinarske školice, jedinstvenog edukacijskog programa za mlade autore.

Kulturpunktova novinarska školica - Svijet umjetnosti besplatan je, jednosemestralni edukacijski program za mlade od 16 do 30 godina koji žele usvojiti temeljna znanja i vještine u poljima suvremenih kulturnih, umjetničkih i medijskih praksi. Rok za prijavu: 21. rujna 2020.

 
 
14.09.20
 

553. plenarna sjednica EGSO-a

U Bruxellesu je 15. i 16. srpnja 2020. održana 553. plenarna sjednica Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO).

 Novosti iz EGSO-a
 
13.09.20
 

Poziv na radionicu umrežavanja LPZ-ova u Hrvatskoj

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) poziva na sudjelovanje u povezivanju i razmjeni iskustava lokalnih partnerstava za zapošljavanje u RH, koje će se održati 21. i 22. rujna 2020. u hibridnom obliku (online i u ZICER-u). Svrha ovog događanja je razgovor o budućnosti LPZ-ova u novom programskom razdoblju. Rok za prijavu je 15. rujna.

 ZgAktiv