• Naslovnica
09.07.14

Održan drugi trening blok u sklopu projekta "Znanjem do održivog lokalnog razvoja" u Skradinu

ODRAZ-ov 14. rođendan proveli smo radno u Skradinu gdje smo od 3.- 4. srpnja 2014. održali drugi trening blok za 20 predstavnika udruga s područja zaleđa Šibensko-kninske županije te članova LAG-a Una. Tema edukacije bila je održivi razvoj.

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

23 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
28.08.14
 

Ponovno otvaranje natječaja "Primjena ICT tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa"-povećana sredstva na 34 milijuna kuna

Ministarstvo poduzetništva i obrta započet će ponovno zaprimanje projektnih prijava po Pozivu na dostavu projektnih prijava "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa" s 01. rujnom 2014. godine. Poziv se vodi kao trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava DO ISKORIŠTENJA SREDSTAVA s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 30. lipnja 2015. godine.

 nat
 
26.08.14
 

Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2014. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2014. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta. Rok za podnošenje Zahtjeva i propisane dokumentacije je 31. listopada 2014.

 natječaj
 
26.08.14
 

Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Opći cilj ovog poziva je podizanje razine kvalitete stručnog obrazovanja i usavršavanja, usvajanje poduzetničkih kompetencija, poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 01. listopada 2014.

 natječaj
 
26.08.14
 

Poziv na radionice u sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima"

U kolovozu i rujnu 2014. godine održat će se dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) pod brojem 5.2.4. "Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga" i 5.2.5. "Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj".

 EU fondovi
 
25.08.14
 

Nacionalna zaklada raspisala pet natječaja i jedan poziv za iskaz interesa

Nacionalna zaklada je raspisala pet natječaja od kojih su tri natječaja za odobravanje financijskih oblika podrški, dva za dodjelu nagrada te jedan poziv za iskaz interesa.

 natječaj
 
25.08.14
 

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2014./2015. Rok za prijavu je 22. rujna 2014.

 natječaj
 

Prijavite se na eODRAZ!

  • Natječaji
  • Edukacije
  • Civilno društvo
  • Događanja
  • Održivi razvoj
  • Zanimljivosti