• Naslovnica
08.12.14

Pozivamo vas na predstavljanje kratkog crtanog filma "Lokalni razvoj vođen zajednicom"

Predstavljanje filma održat će se u četvrtak 18. prosinca 2014. s početkom u 11:30 sati u Zagrebu (HKD Napredak, Bogovićeva 1). Vidimo se!

saznajte više

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

24 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
17.12.14
 

Natjecanje za nagrade RegioStars 2015.

Glavna uprava za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije pokrenula je natjecanje za nagrade RegioStars za 2015. Natjecanje za nagrade RegioStars u središte pozornosti stavlja najinspirativnije i najinovativnije europske projekte sufinancirane putem kohezijske politike EU-a. Rok prijave je 28. veljače 2015.

 natječaj
 
16.12.14
 

Volonterski Oskar 2014. - zagrebačka nagrada za volontera/ku godine

Volonterski centar Zagreb poziva sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje. Rok za prijavu je 19. siječnja 2015.

 natječaj
 
16.12.14
 

Potprogram Kultura - potpora europskim platformama

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu Europske komisije objavila je natječaj za potprogram Kultura programa Kreativna Europa u kategoriji Potpora europskim platformama (za prijavu platformi s dvogodišnjim okvirnim partnerskim sporazumom). Rok za prijavu je 25. veljače 2015. (do 12 sati).

 natječaj
 
16.12.14
 

48 milijuna kuna za projekte i programe organizacija civilnoga društva u 2015. godini

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je na svojim web stranicama plan dodjele sredstava i kalendar objave natječaja, poziva za iskaz interesa za suradnju i pozivnih natječaja za razvojnu suradnju u 2015. godini.

 najava natječaja
 
15.12.14
 

Jačanje socijalnog dijaloga – faza II

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga koji se provodi u okviru Prioritetne osi 5: Jačanje uloge civilnog društva za bolje upravljanje Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007.-2013. Opći cilj poziva je poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj te razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta svih razina organizacija socijalnih partnera. Rok za prijavu je 12. veljače 2015.

 natječaj
 
12.12.14
 

Video natječaj "Europe in harmony"

Europski gospodarski i socijalni odbor u suradnji s Latvijskim predsjedništvom Vijeća Europske unije organizira video-glazbeni natječaj "Europe in Harmony". Natječaj je otvoren autorima amaterskih video spotova, amaterskim zborovima i pjevačkim sastavima iz svih 28 država članica EU-a. Radovi se mogu slati do 20. veljače 2015.

 natječaj